Fashionable feestdagen: Glitter gala

Het eind van het jaar nadert en de glitter neemt toe. De online shops stromen over van glitterjurkjes, metallic tops en glanzende accessoires. Perfect voor een glitterende Kerst. Hé, en is dat even toevallig! Fashionchick heeft haar Celebration collection vorige week gelanceerd. En guess what? Een prachtige paillettenstrik pronkt er achterop de schoen. Dat kan geen toeval zijn.

glitter gala

Follow the glitter

Ga voor goud met Kerst, want dan zit je altijd goed. Prachtig te combineren met velvet - het liefst in 't zwart. En dat bordeaux rode kleurtje staat er ook zeker niet mis bij. Wat voor outfit gaat het worden dit jaar? Of haal jij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast en wissel je bij elke gang van het diner je outfit? Laat de kalkoen je smaken in een jurk met hoog disco-gehalte en geniet volop van je Baked Alaska in je paillettenpak. Want zoals wij altijd zeggen; when in doubt, just add glitter.

van catwalk naar je kast

Glans shirt
BAGOES
€59,95
Glitterlaars
HABURI
€49,90
Clutch
SUBLIEMSCHOENENTAS.NL
€189,95
Paillettenjurk Little Mistress
FRESH TOO
€79,95
Paillettenjurkje Motel
ZALANDO
€74,95
Nelly heels
NELLY.COM
€79,95
Top Glamorous
GLAMOROUS
€55,00
Glitter nagellak
NELLY.COM
€14,95
Pailletten peplum jurkje
MODEMUSTHAVES.COM
€69,95
Pailletten jasje Josh V
IVY FASHION
€149,95
Glitter rok
IVY FASHION
€49,95
jurkRoze jurkje
NELLY.COM
€459,95

Hoe hoog is jouw glittergehalte met Kerst en Oud & Nieuw? Of heb je nog meer inspiratie nodig? Kijk in onze Styleguides.

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.