Fashion trends: Winter 2010/2011

Het is koud, het is donker, Sinterklaas is in het land; kortom het is winter! Hoog tijd om even wat aandacht te besteden aan wat winterse trends zodat je deze koude maanden met wat meer moed tegemoet kunt gaan.
Deze winter gaan we voor extra luxe materialen als nep-bont, kant en satijn, vrouwelijke vormen en zo nu en dan een stukje terug in de tijd. Benieuwd? Kijk hieronder voor de wintertrends van dit moment…

Kings and Queens

Nog zon feestelijke trend: De Koninklijke look. Bij deze trend moet je denken aan bolle schouders, glanzende stofjes en mooi afgewerkte stoffen. De kleuren van deze wintertrend zijn :Zwart, wit, nudes , goud en zilver.

 Hier meer: Kings and Queens Trends  

wintertrends

Goth Meets Boho

Voor alle zwartliefhebbers onder ons: Goth meets Boho. Zwart zwart en nog eens zwart maar dan casual gedragen. Mix voor deze look feestelijk kant met warme breisels, en bont met leer. Deze trend is perfect voor een van de vele feestjes dit najaar.

Hier meer : Goth meets Boho Trends

wintertrends

Retro Deluxe

Retro maar dan een luxe variant. Jaren zeventig maar dan met zijde, doorkijkstofjes en fake-fur randjes.  Retro Deluxe dus. De kleuren van deze trend zijn ook retro met hier en daar een eigentijds tintje en wat glam. Bijvoorbeeld bruin, grijs, beige, creme en zwart.  

Hier meer: Retro Deluxe Trends

wintertrend

50's Female

Voor de echt dames onder ons en ook perfect als je als echte dame naar je werk wilt (maar er niet een bent): De fifties look. Denk aan wijde rokken, lange wollen jassen en nette bloesjes. Deze echte lady’s look is niet alleen stijlvol maar ook vrouwelijk en sexy.  De kleuren van deze trend zijn stijlvol donker en een beetje sober. Bijvoorbeeld donkerblauw, donkerbruin, donkergroen en zwart.   

Hier meer: 50's Female Trends

wintertrends

Savanna Freaks

Dieren printjes, weer terug van nooit weggeweest. Panterprintjes zijn deze winter voor de verandering stijlvol in mooie stoffen uitgevoerd. Combineer het met donkere ingetogen kleuren om het netjes te houden.

Hier meer: Savanna Freaks

wintertrends

Terug kijken? Bekijk hier de modetrends van dit najaar en de kleurentrends van deze winter.

Liefs Kittie

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer