Fashion trend: strapped heels

Trend overgewaaid vanuit Engeland: strapped heels! Het zal je niet ontgaan zijn, want er zijn al heel wat sterren als Fergie, Nicole Ritchie en Rihanna gespot met deze nieuwe schoenentrend.

De extreem hoge strapped heels zijn de hit van deze zomer! Er zijn al veel varianten online te bestellen, o.a. bij Cafe Moda, van Assem en O'Moda. Je kunt kiezen voor basic zwart, dan ga je voor klassiek en mooi. Of je gaat los op de leuke kleurige variant van deze sandaaltjes!

De strapped heels zijn makkelijk te combineren met de verschillende modetrends. Je kunt ze zowel stoer dragen onder je harembroek, maar ook sexy onder een leuk jurkje. Het zijn ook de perfecte schoenen voor onder een destroyed jeans gemixt met een simpel shirtje (zie hieronder).


Welke fashionchick wilt er nou niet rond paraderen op deze trendy juweeltjes voor je voeten? Je kunt altijd nog sparesoles in je tas mee nemen, gewoon voor de zekerheid...

Geef je mening, vind jij deze fashion trend hot or not? 

 Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Vanessa 7 jaar geleden

  Hai! Heb sandaal nr.#3 en ze zitten echt hemels! Heb ze via CafeModa.nl besteld en ik had ze binnen 2 dagen in huis SUPER service dus! Dus mocht je eerst nog twijvelen dan zeg ik je nu GEWOON DOEN! ;)

 • gea 7 jaar geleden

  die schoenen............................................zo mooi zucht

 • serpil 7 jaar geleden

  echt mooie kledingkeuze en smaak

 • Wendy 7 jaar geleden

  nr. 5, super sexy!

 • milou 7 jaar geleden

  Zijn heerlijk dit soort schoenen! Heb een paar van H&M het enige nadeel is dat de hak zo hoog is dat ik er moeilijk op kan lopen! Haha! Maar ik vind de La Strada, de roze, wel wat! (L) :D

 • stacey 7 jaar geleden

  Leuk :)

 • Hermien 7 jaar geleden

  die blauwe van bronx vind ik wel heel vet