Guest editors

Fashion mommy Maureen: Vijf hotspots voor jou en de kinderen

maureen, 11 april 2016

Fashion mommy Maureen: Vijf hotspots voor jou en de kinderen

Een ruimte waar je heerlijk kunt lunchen, de kids zichzelf kunnen vermaken, je de de meest unieke cadeautjes en kleding kunt shoppen en óók nog eens een (geheel verzorgd) kinderfeestje kunt geven. Ik weet het, het klinkt erg internationaal en sprookjesachtig, maar het is echt mogelijk. Ik heb vijf pareltjes voor jullie op een rij gezet waar dit echt allemaal kan. Helemaal van deze tijd en zo zien we het graag!

Maureen quote

#1 De kleine parade

Bij de kleine parade kun je terecht voor duurzame kleding voor je kinderen, kunnen je kinderen lekker troep maken in het atelier en kun jij ondertussen genieten van een heerlijk ontbijtje of lunch, gemaakt met lokale producten. Hier heeft mijn jongste dochter haar verjaardag gevierd. We kwamen aan en werden ontzettend goed verzorgd.  Ze had een toptijd met haar vriendinnetjes en ze hebben de tijd van hun leven gehad. Een top verjaardag!

De kleine parade hotspot

Vero Moda VMSANNE Blazer blackBlazer met printZalando
€ 59,95 € 35,95
Trui met gestreept dessinExpresso Ter Horst van Geel
€ 69,90 € 52,49
angie boyfriend jeansMango Mango
€ 19,99

#2 Minimarkt

Wat zie ik daar? Chai latte en cheesecake op de kaart? We zijn al verkocht! Verder kun je bij Minimarkt terecht voor kleding voor de kleintjes, cadeautjes (ook voor jezelf) en verzorgde kinderfeestjes.

Minimarkt hotspot

Scotch & Soda Military shirtjackMaison Scotch Scotch & Soda
€ 169,95
Sjaal Laura Kent oranje/rood/witLaura kent Klingel
€ 22,99
Sweater Lee Core Crewneck  GrijsAmerica Today America Today
€ 69,95 € 20,99

#3 Blender

Terwijl jij even bijkomt met een heerlijk broodje, spelen je kinderen in de grote speelkamer. Of je geeft ze op voor één van de leuke workshop zoals dansles, knutselworkshop of kookles. Wil je er liever zelf bij zijn? Dan is een kinderfeestje met echte thema's (Zoals Frozen en Batman) misschien een leuk idee. Blender is ook een ideale plek om de kleintjes even bij te laten knippen, want er is elke zaterdag een kinderkapper aanwezig!

Blender hotspot

Nikkie Zwart Wit Bomberjasje EvitaNIKKIE Bomont
€ 149,95 € 74,98
Schoenen Bullboxer zwart DamesBullboxer Dress-for-less
€ 99,99 € 74,99
Betty Barclay Gebreide truiBetty Barclay OTTO
€ 69,99 € 35,99

#4 MiniChiChi

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje klein, maar MiniChiChi heeft een paar verborgen kamers waar je goed je energie kwijt kunt (zoals met yoga les voor zowel kinderen als zwangere vrouwen) en daarna met een heerlijke kop koffie je dag kunt afsluiten. Ze hebben ook een zaaltje die los te huren is, ideaal!

MiniChiChi hotspot

McGregor Top Glendale Yale blauwMcGregor McGregor
€ 79,95 € 54,95
McGregor Rok Cassie May Middeleeuws blauwMcGregor McGregor
€ 129,95
McGregor Weekendtas Dawson RumMcGregor McGregor
€ 299,95 € 209,95

#5 Wijswest

Ik raakte niet uitgekeken in hun winkeltje en heb er dan ook meteen wat gekocht. Niet omdat ik het nodig had, maar omdat het gewoon te cute was om te laten liggen. Wijswest is dan ook de nieuwe place to be voor groot en klein. 

Wijswest hotspot

Kaki bomberjackRiver Island River Island
€ 60,00
Butterfly Sunglasses - BlackMy Jewellery My Jewellery
€ 17,95
Only JeansONLY Sans-online
€ 34,95

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Lees meer