Guest editors

Fashion mommy Maureen: To do in de voorjaarsvakantie

maureen, 20 februari 2017

Fashion mommy Maureen: To do in de voorjaarsvakantie

Het woord voorjaarsvakantie klinkt heerlijk. Op de een of andere manier krijg ik er een warm gevoel bij, ook al is het natuurlijk nog hartstikke koud. Anyway, ik heb in ieder geval enorm zin in de voorjaarsvakantie. En dit jaar helemaal, want ik ben ook nog eens vrij. Na die stylingklus voor the Voice kan ik wel wat vakantie gebruiken.. lees: mijn kids full time entertainen... En hoe gaan we dat eens doen? Je kunt naar een warm land gaan om daar heerlijk in een 5 sterren resort te gaan relaxen. Of gewoon zoals wij, lekker thuisblijven. Want dat kan ook héél gezellig zijn hoor! Hier een paar tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie!

Maureen en quote

What to do

#1 Uitgebreid lunchen. Ga eens lekker uitgebreid lunchen. Tijdens de schooldagen en in de weekenden is daar bij ons nooit genoeg tijd voor. Dus, pancakes, chicken and waffles, here we come#2 Naar de dierentuin. Als Amsterdammers gaan we normaal altijd naar Artis. Maar, mochten de pandaberen gearriveerd zijn in het Ouwehands Dierenpark dan doen wij een tripje naar Rhenen. #3 Naar de bioscoop. In de vakantie heeft de bioscoop bij ons altijd een klein extraatje. Ze zetten een springkussen neer voor de kids. Zo kunnen ze eerst lekker hun energie kwijt en daarna héérlijk onderuit gezakt een filmpje kijken. #4 Naar een andere stad. Nederland heeft nog zoveel steden waar je eigenlijk nooit komt. Dit is al helemaal zo wanneer je een keer de trein pakt in plaats van de auto. Dus, laat die auto een keertje thuis en ga er eens met de trein op uit. Bezoek bijvoorbeeld eens een museum in andere stad! 

Maureen 2 fotos

Sisley Chino redSisley Zalando
€ 44,95
adidas Originals BOYFRIEND TREFOIL Tshirt print blackAdidas Zalando
€ 29,95
Only JasONLY Sans-online
€ 59,99 € 41,99

#5 Harry Potter dagje. Voor alle Harry Potter fans: er is een exhibitie over deze films in Utrecht. Als je kids nog geen Harry Potter film hebben gezien, dan kun je deze de avond van te voren gaan bekijken. Wanneer je dan de volgende dag naar de exhibitie gaat wordt het echt een belevenis! #6 Bibliotheek. In de centrale bibliotheek is er altijd wat te doen in de vakantie. Is dit bij jouw bibliotheek niet zo? Dan is het sowieso leuk om met z'n allen boekjes uit te zoeken en te lezen. #7 Lekker uitwaaien. Ga met z'n allen naar het bos of het strand. Aan mij niet besteed hoor. Als ik er alleen al aan denk bevries ik al bijna. Mijn kinderen en ik zijn echte koukleumen, maar mocht jij dit nou niet zijn dan zeg ik: doen! #8 Kidsproof.nl. Kijk eventjes op deze website. Je vult je eigen stad in en je krijgt een reeks met uitjes in beeld. Zo weet je precies wat er bij jou in de buurt in die week te doen is!

Nou, genoeg te doen lijkt mij. Ik hoop dat ik jullie ergens tegen kom deze vakantie!

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Lees meer