Guest editors

Fashion mommy Maureen: Tips voor kinderfeestjes in de winter

maureen, 21 januari 2017

Fashion mommy Maureen: Tips voor kinderfeestjes in de winter

Winter kids, wie heeft ze niet? Nou ik heb er dus drie. Op zich niks mis mee hoor. Behalve dan die verjaardagen. Tja, je kan dan niet even lekker naar buiten. Nee het moet allemaal binnnen. Tenzij je natuurlijk die bikkel van een ouder bent die lekker gaat uitwaaien op het strand of hutten gaat bouwen in het bos midden in februari terwijl het -1 graden is. Ben je meer zoals ik en zie je dat niet zitten? Dan is dat ook helemaal oke hoor. Hier een paar tips voor geslaagde feestjes binnen.

Maureen Powel

De 7 kinderfeest geboden!

#1 Slaapfeestje. Het kost je missschien een nachtrust maar dat heb je er wel over, toch? Laat ze allemaal na etenstijd komen, dat scheelt weer. Alle matrassen gooi je in de woonkamer; snacks, filmpje erbij, super gezellig! De volgende ochtend samen ontbijten met een taartje erbij. #2 Naar de bioscoop. De klassieker, wie kent hem niet? Werkt altijd. #3 Bowlen en lasergamen. Ik deed actief mee en nou wat had ik een lol. Ik weet nou niet wie het leuker had maar het was een zeer geslaagd feestje. #4 Partyplanners op locatie. In een eerdere post gaf ik aan waar je lekker zelf een koffietje kan drinken en het feestje volledig verzorgd word. #5 Naar een museum. Elk museum heeft tegenwoordig een "kinderfeestjes" afdeling met aangepaste rondleiding. #6 Samen koken. Met zijn allen een driegangen gerecht maken - als je keuken dat toelaat - kan dat ook heel gezellig zijn. #7 Schaatsfeestje. Kan indoor of outdoor met als afsluiter een warme kop chocolademelk en voor jezelf natuurlijk een welverdiende gluhwein.

Maureen Powel

Dames tule rokWE WE Fashion
€ 29,99 € 10,00
Oakwood Leren jas redO Belgium Zalando
€ 199,95
Zwarte crop top met mesh en colRiver Island River Island
€ 45,00

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer