Guest editors

Fashion mommy Maureen: opgeruimd staat netjes!

maureen, 29 september 2016

Fashion mommy Maureen: opgeruimd staat netjes!

Altijd als ik de kast van mijn kinderen open trek schrik ik van de ravage. Er is totaal geen overzicht! Aan het begin van het seizoen begint het oké, maar binnen een paar weken; chaos! En dat zorgt natuurlijk voor een hoop vertraging zo 's ochtends. Die kan weer geen gymspulen vinden en de ander wil persé die lichtblauwe denim korte broek aan met zwart gestippelde maillot. Let op: de lichtblauwe! Owee als ik dan met een donkerblauwe versie kom aanzetten. Juist. Oorlog!

Opruimen

Dit moest anders bedacht ik me. Er moet een plan van aanpak komen die langer werkt dan een paar weken. En een plan dat rust geeft in de ochtend. Mijn plan van aanpak deel ik graag met jullie.

Op naar een nette kast!

# Stap 1 Afspraken. Dit wordt namelijk teamwork. Kinderen houden ervan om betrokken te worden in het proces vooral als het voor hun gevoel heel 'belangrijk' is. Dus zeg maar dat dit héél belangrijk is. Uiteraard is het handig als ze weten hoe het nieuwe systeem werkt.

Maureen en kids

MELROSE Jeansgilet met strassteentjesMelrose OTTO
€ 59,99
Kenzo Tiger Bandana 70 x 70 cmKenzo de Bijenkorf
€ 90,00 € 54,00
Leather Look Pants - BlackMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95

# Stap 2. Haal alles uit de kast wat eigenlijk niet in een kledingkast hoort. Het zal je verbazen hoeveel kledingruimte je opeens hebt.

# Stap 3. Alles wat te klein is, een miskoop is of je kind nooit aan wilt gaat in een aparte kringloopzak. Deze zak doe je dicht en zet je weg, uit het zicht. Let op! Deze stap doe je zonder kids. Doe je dit niet dan krijg je geheid discussies over items waar ze geen afscheid van kunnen nemen.

Maureen en kids

Smarteez PALAZZO Pantalon schwarzSmarteez Zalando
€ 289,95 € 144,95
CKS Kirsten coat met wolCKS Dames wehkamp.nl
€ 149,99 € 89,99
Ted Baker Hoeden en caps Cooney ZwartTed Baker The Little Green Bag
€ 69,95 € 48,97

# Stap 4. Als jouw kind een sterke eigen wil en gevoel voor styling heeft; hang dan zondag samen alles klaar voor de hele week, elk aan een apart hangertje. Iedereen weet dan waar -ie aan toe is. Scheelt zoveel discussies en zoektochten in de ochtend!

# Stap 5. Hang en leg alles wat ze direct nodig hebben op hun hoogte zodat ze erbij kunnen, dat geeft ze een beetje zelfstandigheid. 

Dit zijn mijn stappen en het werkt (althans tot nu toe) maar als jullie ook tips hebben zijn die meer dan welkom!

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer