Guest editors

Fashion mommy Maureen: goede voornemens

maureen, 20 november 2016

Fashion mommy Maureen: goede voornemens

Goede voornemens hoeven niet enkel gemaakt te worden op 1 januari. Het kan gewoon na het weekend op een maandag, of zelfs vandaag. Hoewel ik altijd denk dat ik genoeg tijd met mijn kinderen doorbreng, weet ik het soms ook niet meer. Vooral als ik dagenlang in de studio heb gezeten voel ik me toch wel een beetje schuldig en las ik wat extra quality time in. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en niet de kwantiteit; dus hier 10 simpele maar leuke dingen die je samen met je kinderen kunt doen en die niet veel geld hoeven te kosten.

Be awesome today

Be awesome today

#1 Samen boodschappen doen en koken. Er moet gekookt worden dus dat komt dan helemaal mooi uit en ze vinden het heerlijk, ze hebben het notabene zelf gekozen. #2 Een tent maken en boekjes lezen. Wat is toch dat ding met een tent? Kinderen zijn er dol op. Ik had dat vroeger ook altijd. Spannend denk ik.. #3 Zelf popcorn maken en favoriete films kijken. Laatst zat ik voor de zoveelste keer dezelfde film te kijken om het voor mezelf leuk te maken ging ik de film analyseren. De kids vonden het geweldig en hadden de meest creatieve antwoorden op mijn vragen. #4 Ouderwets spelletjes. Mens-erger-je-niet en kwartet is hier favoriet! #5 Liedjes draaien en nieuwe danspasjes verzinnen. Dat is bij ons een dagelijkse routine geworden.

Be awesome today

PATCHED SUMMER BOMBER greenComegetfashion Comegetfashion
€ 49,95 € 19,95
Zwarte Stoere Boots Dr MartensDr. Martens Torfs
€ 150,00 € 105,00
Missguided Jerseyjurk nudeMissguided Zalando
€ 41,95 € 33,45

#6 Naar de bieb en samen boeken uit kiezen. Klein nadeel: je moet de boeken ook weer op tijd terug brengen en daar ben ik geen ster in, heb ik gemerkt. #7 Samen ergens ontbijten voordat de school begint. Heb ik laatst gedaan, weliswaar noodgedwongen omdat ik de dag ervoor geen boodschappen had gehaald (manlief was op reis) maar het was reuze gezellig! #8 Puzzelen. Blijft een leuke bezigheid. #9 Lego. Minstens net zo leuk (jeugdsentiment). #10 Er is er een jarig. Gewoon een klein feestje geven voor een pop of een knuffel; nou, dat vinden ze fantastisch! We bakken een taart en geven nepkado's.

Be awesome today

Ahoy! Marine CoatModeMusthaves ModeMusthaves
€ 79,95 € 39,95
Di Lauro Enkellaars  CanikeDi Lauro MONFRANCE schoenmode
€ 129,95 € 91,00
My Military JacketModeMusthaves ModeMusthaves
€ 49,95

Als ik zo naar het lijstje kijk ben ik best op de goede weg. Het kost allemaal echt niet zoveel tijd en is zo gedaan. Even de telefoon weg en alleen maar aandacht voor hun. Het is zo een korte tijd dat ze nog klein zijn. Een tijd om zoveel mogelijk van dit soort momenten te genieten en ze te koesteren.

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer