Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

Fashion mommy Maureen: Dress like a popstar

maureen, 22 februari 2016

Fashion mommy Maureen: Dress like a popstar

Het nieuwe jaar is begonnen en ik barst -nog steeds- van de goeie voornemens. Met de sportschool is het nog niet gelukt merk ik, maar de hele dag van hot naar her racen is eigenlijk hetzelfde. Die kilo's gaan er zo ook wel vanaf.

Maureen blog

To do list

Geduldig zijn met kids is er ook altijd een voornemen dat ik toch wel goed onder knie heb, maar ik moet er wel even bij stil staan. Drie kids hebben drie verschillende verhalen en leventjes dus het is belangrijk dat ik even echt luister in plaats van mijn to do list als een soort mantra door mijn hoofd halen. Scheelt echt als ik die even uitzet. Voor iedereen, maar vooral ook voor mezelf.

Blog Maureen

Quality time

Verder ga ik af en toe gewoon een dag of weekend weg met één van de kids. Door te investeren in dit soort quality time leer je je kinderen echt op een andere manier kennen en samen shoppen word dan opeens écht weer leuk.

Blog Maureen

GAP ICON Spijkerjas medium indigoGap Zalando
€ 69,95 € 41,95
Zwart bikerjack in leerlook met overhandse steekRiver Island River Island
€ 80,00
Rizzo Blue JeansDiesel Fabriq
€ 179,95 € 90,00

"Als het in de uitverkoop is, mag het."

Een ander goed voornemen was dat ik minder schoenen zou kopen dit jaar. Eerlijk is eerlijk, als we van iets teveel hebben dan zijn het schoenen... Maar op 2 januari zag ik veel te leuke schoenen van Stella McCartney voor de jongste bij BroerenZus.nl (oeps!) dus toen heb ik het goede voornemen iets aangepast: als het in de uitverkoop is, mag het. Daar staat tegenover dat ik alle gebruikte schoentjes die niet meer gedragen worden naar een kringloopwinkel breng. Deze winkel verkoopt het weer door voor een zacht prijsje en alles dat niet verkocht wordt gaat naar een goed doel. Eén keer in de zoveel tijd haal ik mijn verdiensten op en dit gebruik ik voor de boodschappen of om te lunchen met het gezin.

Blog Maureen

Dress like a popstar

Afgelopen twee maanden heb ik gewerkt als stylist voor The Voice of Holland. Inderdaad: alsof ik het niet al druk genoeg heb! Ik zag de kids op vrijdag helemaal niet, maar des te leuker was het om op zaterdagochtend te horen wat ze allemaal van de show en kleding vonden. Tussen alle drukte en kinderliefde door heb ik mijn man verrast met een high tea bij Waldorf Astoria Amsterdam, wat een heerlijkheid! Dat was by far de beste high tea ooit. Nu ben ik druk bezig met het grote feest voor onze oudste dochter. Aangezien ze op school, ballet en de naschoolse opvang wil uitdelen, heb ik voor een traktatie gekozen waarbij iedereen een handje kon helpen met de making off... Het thema van het feest? Dress like a popstar!

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

Fashion mommy Maureen: Dress like a popstar

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer