Guest editors

Fashion mommy Maureen: 8x challenges voor meer balans

maureen, 23 augustus 2017

Fashion mommy Maureen: 8x challenges voor meer balans

Maureen

We kunnen er niet om heen, ouderschap is een uitdaging. We doen onwijs ons best om de perfecte balans te vinden, maar we schieten allemaal weleens te kort. Zoiets als de perfecte ouder bestaat natuurlijk niet en dat hoeft ook helemaal niet. Maar het zijn de kleine dingen die het 'm doen. Dus hier een paar kleine challenges!

Challenge yourself 

#1 Probeer eens een hele dag je stem niet te verheffen. Ja dat is een lastige althans voor mij, want soms lijkt het toch dat ze je beter horen als je even wat harder praat.

#2 Samen boodschappen doen en koken. Het vergt wat geduld, maar het is zó gezellig. Jongens vinden dit trouwens ook erg leuk!

#3 Als je kind je een verhaal vertelt, leg dan even alles opzij. Weg telefoon, weg laptop, weg krant. Even de volle aandacht voor je kind.

#4 Verstop lieve briefjes onder hun kussen of in hun broodtrommel, daar word je zelf toch ook blij van!

Maureen

#5 Bekijk samen foto's van vroeger en vertel hun over deze bijzondere vastgelegde momenten.

#6 Doe even alle elektronica weg en speel net als vroeger mens erger je niet, ganzenbord of een ander ouderwets spel. 

#7 Ga eens bij je kind op "bezoek" in hun kamer met een koekje en een theetje.

#8 Draai de rollen eens om en kijk hoe ze zich gedragen als zij de ouder zijn. Zeer interessant om te zien hoe zij jou zien.

Er zitten vast een paar uitdagingen bij die voor jou al heel natuurlijk zijn, maar er zitten er vast ook een paar bij die net even wat meer energie vereisen. Probeer ze uit en kijk hoe ver je komt. En maak er vooral geen punt van als het even niet lukt. Begin de dag weer fris met goede moed en een hoop positiviteit dat is voor de meeste kinderen al meer dan genoeg!

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer