Guest editors

Fashion mommy Maureen: 5x vakantiebestemmingen voor het hele gezin

maureen, 21 maart 2017

Fashion mommy Maureen: 5x vakantiebestemmingen voor het hele gezin

De lente kriebels beginnen al op te borrelen. Want wat is die lente toch heerlijk. Ook scheelt het altijd enorm veel vuile was, omdat we allemaal niet zoveel lagen kleding meer aan hoeven. Allemaal leuk en aardig, maar waar het op dit moment tijd voor wordt, is het boeken van je zomervakantie. Hoe langer je wacht, hoe minder keuze je hebt. En wat ook nog zo is, de prijzen worden alleen maar hoger, en dat is toch zonde! 

Maureen en quoteWij gaan met ons gezin ieder jaar naar een andere vakantiebestemming. Ik heb daaruit een selectie gemaakt van de vijf heerlijkste vakantiebestemmingen voor het hele gezin. Misschien geeft dit je wat inspiratie voor de volgende trip!

#1 Aruba. Witte stranden en helder blauw water. De kinderen waren best klein toen we hier heen gingen, maar hebben het nog steeds over deze vakantie. Overdag gingen we Nemo-lookalike vissen voeren en gekleurde hagedissen spotten. In de avond gingen we op zoek naar zeeschildpadden. Het was één groot avontuur. En een voordeel: de meeste mensen spreken hier gewoon Nederlands! #2 Portugal (Algarve). Heerlijke stranden, een prachtig landschap én best dicht bij huis. Het eten is hier heerlijk, ook voor de kleintjes! #3 Spanje (Estepona). Het leuke aan Spanje is dat de meeste steden en dorpjes best dicht bij elkaar liggen. Wanneer je even genoeg hebt van het strand kun je heel gemakkelijk een leuk uitstapje maken naar een stad of dorp.

Foto's vakantie Maureen

Even&Odd Blouse whiteEven & Odd Zalando
€ 19,95
Cat-eye zonnebril van Crap Eyewear, witCrap eyewear Grote brilA Little Bird Told Me...
€ 70,00
Gestreepte katoenen jurkMango Mango
€ 35,99 € 29,99

#4 Zuid Frankrijk (Uzes). In Zuid-Frankrijk ontdekten we de meest authentieke en sprookjesachtige dorpen. Het was alsof we terug gingen in de tijd, en daar vertelde (lees: verzon) ik natuurlijk prachtige verhalen bij voor de kleintjes. #5 Marokko (Taroudant en Agadir). Dit was een bijzondere en leerzame trip. De kinderen hebben hier veel geleerd over een andere cultuur. Zo zagen ze voor het eerst een kameel van dichtbij en mochten ze deel uit maken van een echte Marokkaanse avond ceremonie. 

Over Maureen Powel
De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? Ze zal het maandelijks met ons delen op Fashionchick! Volg Maureen ook op haar blog en Instagram.

liefs, maureen powel, live life to the fullest

Lees meer