Guest editors

Fashion mom Janine tipt: Susanna Boots van Chloé

Janine, 31 december 2013

Fashion mom Janine tipt: Susanna Boots van Chloé

Fashion mom en blogster Janine Breukhoven-Kho van Prêt à Pregnant houdt de spreekwoordelijke balletjes allemaal in de lucht. Hoe vind je balans in gezin, looks, carrière en sociaal bestaan? Vanaf deze week geeft Janine alle tips.

Faux fur is helemaal mijn ding! Het is lekker warm en ik vind het heerlijk om lekker in een zacht jasje weg te kruipen. Daarnaast vind ik dat het je look meteen wat glam geeft. Voor veel dames is faux fur gelinkt aan een party look, maar wat mij betreft mag het ook op maandagochtend op een jeans en een paar sneakers.

Look Janine

Fake fur sleeveless coatMaison Scotch Showroom86
€ 79,98
KIOMI THE COLOURED SKINNY DENIM TROUSER Slim fit jeans GroenKIOMI Zalando
€ 49,95 € 14,95
Zijden blouseRobert Friedman Zenggi
€ 199,00 € 119,40

Deze jas van Maison Scotch is een van mijn favoriete items van dit seizoen. De kleurencombinatie vind ik heel erg van nu. Normaal ben ik niet zo van een colour coordinated look, maar per toeval vind ik het bij deze look leuk. De jas heb ik als eyecatcher aan op een groene coated motorcycle jeans van NIKKIE.

'Een shopper is een must als mommy'

Vroeger liep ik het liefst op torenhoge hakken. Maar sinds ik moeder ben en ik de hele dag achter mijn zoontje moet aanrennen, draag ik overdag vaak platte schoenen. Een van mijn favoriete laarsjes zijn deze Susanna Boots van Chloé (nu in de sale). Ze zitten heerlijk en passen echt onder alles! Een shopper is een must als mommy. Mijn eigen spullen en die van Fabian zeul ik er allemaal in mee.

Janine Tipt

Ik heb nu iets wat mijn leven als fashion mom een stuk makkelijker maakt. Als working mom probeer ik alle ballen in de lucht te houden qua werk, sociaal leven en gezin. Maar hier hoort ook het huishouden bij. To be honest; ik bespaar liever op huishoudelijke apparatuur om een extra paar schoenen te kopen.

'Dat klinkt wel megaburgelijk, hè?'

Maar de Samsung Motion Sync stofzuiger is de nieuwe hit binnen ons huishouden. Dat klinkt wel megaburgelijk, hè? Maar deze stofzuiger a.k.a robot is fantastisch en heeft me overtuigd; goede apparatuur maakt het leven als mom ècht makkelijker.

Over Janine Breukhoven-Kho
Janine Breukhoven-Kho is de ultieme fashion mom. Tijdens een succesvolle PR-carriere bij o.a. Danie Bles raakt ze tot haar geluk in verwachting. Een zwangerschap die haar meer brengt dan een prachtige zoon Fabian. Prêt à Pregnant is geboren. Door het daferende succes voegt Janine er dit jaar Prêt à Mama aan toe. Waar zij ook tips and tricks voor de fashionable moeders deelt.

Volg Janine ook op Instagram.

Janine

liefs, Janine ,

Lees meer