Fashion mom Janine tipt: Online shopping app

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik met een hele hoop BN’ers en mensen van de pers in de rij stond voor de collectie van Isabel Marant pour H&M.  Ik weet niet of het komt door alle commotie er omheen, maar ik word helemaal enthousiast van de speciale collecties en samenwerkingen. En nu was het alweer tijd voor de Conscious collection van H&M. Man en kind blijven achter op de bank en ik ga met vriendinnen, mijn boodschappenlijstjes en verschillende pinpassen op jacht naar de begeerde items.

fashionmom janine

De-Orion Jurk DenimDiesel Fabriq
€ 159,95 € 125,00
Buffalo Clutch WitBuffalo Zalando
€ 39,95
Zwarte Guess Knielaarzen FL6ANSGuess Omoda
€ 309,95 € 99,00

Dit denim tuniekjurkje uit de spring collection had ik bijna gemist. Normaal houd ik heel goed in de gaten wat er allemaal in de winkels hangt en wanneer de collecties binnendruppelen, maar dit keer was ik door een flinke griep twee weken goed uit de roulatie. Mijn shoppingagenda was compleet in de war. Na een afspraak liep ik in de stad en keek op mijn H&M app. Plots zag ik dat H&M's Spring collection al lang en breed in de winkels hing. Hoe kon ik dat nou vergeten?!

'De perfecte aanwinst voor mijn mommy wardrobe voor het voorjaar'

Als een gek stormde ik de roltrap in de Kalvertoren af en daar zag ik de schamele resten van de nieuwe collectie hangen. Een hele hoop fashionistas waren me voor geweest om de collectie te veroveren. Alleen de paspoppen hadden nog een uniek item aan. Ik ben alle paskamers af geweest en heb ik alle rekken uitgepluist. Maar ik kwam als winnaar uit de strijd. Met dit tuniek! Hij is oversized, maar redelijk kort. Met een paar overknee boots wat mij betreft de perfecte aanwinst voor mijn mommy wardrobe voor het voorjaar. Hij is helemaal van nu en ook heel fijn als je een hapje gaat eten of een lange zit hebt.  Ik kan niet wachten tot het lekker warm wordt en dan kan ik hem met wedges of ballerina´s aan. Thanks to the H&M app scoorde ik alsnog dit fijne exemplaar!

fashionmom janine app

Niet alleen de H&M app redt fashion mommy's in nood. Ook de apps van Zara, Mango, River Island en Net-a-Porter zijn mijn guilty pleasure. Door mijn drukke schema kom ik er helaas niet meer aan toe om zo vaak te winkelen. Als ik even de tijd heb, scroll ik door de nieuwe collecties heen en bestel ik de items die ik wil in een paar stappen. En ben je niet zeker over de maat? Bestel dan twee maten en pas thuis op je gemak. Ik vind het echt een uitkomst dat alles online te bestellen is en binnen een paar dagen aan de deur wordt bezorgd!

Over Janine Breukhoven-Kho
Janine Breukhoven-Kho is de ultieme fashion mom. Tijdens een succesvolle Pr-carrière bij o.a. Danie Bles raakt ze tot haar geluk in verwachting. Een zwangerschap die haar meer brengt dan een prachtige zoon Fabian. Prêt à Pregnant is geboren. Door het daverende succes voegt Janine er dit jaar Prêt à Mama aan toe. Waar zij ook tips and tricks voor de fashionable moeders deelt. Volg Janine ook op Instagram.

liefs, Janine 

Janine 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer