Fashion mom Janine tipt: de luie work-out

Sinds ik moeder ben, heb ik veel zijden tops ingeruild voor sweaters en katoenen kleding. Maar makkelijk wasbaar betekent niet meteen on-stylisch. Overdag draag ik vaak een lekkere trui en ik ben gek op leren shorts. Omdat ik voor mijn werk veel onderweg ben en van de ene afspraak naar de andere ren, is het belangrijk dat mijn outfit comfortabel is. Opnieuw; dat betekent niet meteen on-stylisch!

Look Janine Breukhoven-Kho

BirdieModeMusthaves ModeMusthaves
€ 49,95
truiMango wehkamp.nl
€ 14,99
Codello Sjaal ZwartCodello Zalando
€ 39,95

Deze maand heb ik gekozen voor deze look van Vincence als mijn favoriete outfit. De collectie van Vincence is heel vrouwelijk, stoer en hij bestaat uit allerlei items die je heel makkelijk met elkaar combineert. Echt ideaal als working mom! Ik heb een hele drukke periode achter de rug. En dat zie je nu ik 28 ben toch meer. Felle kleuren verbloemen die vermoeidheid. Door deze metallic fuchsia sweater lijkt het alsof ik meer kleur in mijn gezicht heb. De trui is warm, comfy en echt een statement piece. Ik draag hem op een leren short met studs en veters aan de zijkant.

'De jas schafte ik alleen aan om de prachtige voering'

Over de fuchsia trui draag ik een zwarte faux fur met matching sjaal. De faux fur geeft net wat extra glam aan de look. Eerlijk gezegd schafte ik hem aan door de prachtige voering. Omdat er best veel aan de bovenkant gebeurt qua kleur en volume, koos ik voor een simpel zwart enkellaarsje. Er zit een flinke hak onder, maar de plateau zool aan de voorkant zorgt voor extra comfort. Perfect voor moms-on-the-go!

Janine fit

Deze lazy mommy is geen sporter! Ik ben van de gezelligheid en moet me er echt toe zetten om te sporten. Maar... sinds kort hebben wij de Nintendo Wii Fit in huis. De computer is niet alleen leuk voor mijn zoontje Fabian, maar ik heb er een hele set bij gekregen waardoor ik elke dag op een leuke manier tussen alle bedrijven door kan trainen. Echt een uitvinding! Het is even een investering, maar als je het eenmaal in huis hebt zal je zien dat het een te gekke mommy musthave is!

Over Janine Breukhoven-Kho
Janine Breukhoven-Kho is de ultieme fashion mom. Tijdens een succesvolle Pr-carrière bij o.a. Danie Bles raakt ze tot haar geluk in verwachting. Een zwangerschap die haar meer brengt dan een prachtige zoon Fabian. Prêt à Pregnant is geboren. Door het daverende succes voegt Janine er dit jaar Prêt à Mama aan toe. Waar zij ook tips and tricks voor de fashionable moeders deelt.

Volg Janine ook op Instagram.

Janine

liefs, Janine 

Janine 

Reageer