Fashion in Focus 2009 by Dyanne

De kick-off van het nieuwe modeseizoen!
Imagostyliste Dyanne Beekman komt met een gloednieuw evenement: Fashion in Focus (FIF) by Dyanne. Dé start van het nieuwe modeseizoen; daar waar je ontdekt wat de nieuwste trends zijn en welke stijl het beste bij jou past. Hiermee komt Dyanne tegmoet aan de meest gestelde vraag: wat moet ik aan vandaag? Laat je tijdens Fashion in Focus by Dyanne inspireren en informeren en je krijgt antwoord op deze vraag!

Het evenement vindt plaats op 27 en 28 februari 2009 in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens Fashion in Focus woren al je zintuigen geprikkeld. Laat je meenemen in de wereld van de mode- en make-up trends van het voorjaar 2009 en ontdek wat bij jouw stijl past. Deskundigen adviseren je op het gebied van kleding, lingerie, brillen, haar, make-up en... virtueel shoppen! Maar daar weten de rasechte Fashionchicks natuurlijk al alles van af ;-).

Iedere bezoeker ontvangt een persoonlijk modepaspoort waarin alle adviezen nog eens overzichtelijk worden vermeld. Met dit unieke document in de hand kun je komend voorjaar bewust en doelgericht gaan shoppen!

Ook kun je genieten van enerverende modeshows en optredens en zijn er culinaire verrassingen.
Kortom, een geweldig event, waar je jezelf gewoon op moét trakteren. 

  


Bestel nú je toegangsbewijs voor €32,50 (excl. reserveringskosten) via Topticketline.nl.
Een koopje, als je je bedenkt dat je hierna perfect weet wat jou staat én naar huis gaat met een heuse goodiebag!
En uiteraard laat Fashionchick.nl ook van zich horen...! 

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Nathalie 8 jaar geleden

  Heb ergens een wedstrijd gevonden om tickets te winnen! Weet helaas wel niet meer waar... Het is in ieder geval wel een ritje naar Amsterdam waard lijkt me! :) XXX

 • Rosa 8 jaar geleden

  Ok, leuk!

 • Elise 8 jaar geleden

  Leuk en handig! Goodiebags zijn altijd leuk...