Fashion for a Cause (WIN)

Vrijdag 27 november vindt in het Amsterdam Fashion Hotel een bijzonder fashion-evenement plaats. 5 HvA-studenten hebben hun handen in één geslagen om Plan Nederland te steunen bij het plan Because I'm a Girl en doen dit door het organiseren van het event Fashion for a Cause.
Op het event Fashion for a Cause worden modeshows gehouden van bekende Nederlandse designers (waaronder Ronald Kolk) en er is een veiling van door de ontwerper geselecteerde kledingstukken en kledingstukken van BN-ers. Daarnaast zijn er optredens van DJ Marcella en Karima, zangeres van het Because I'm a Girl lied: Hold on Sister.
Kaarten kosten in de voorverkoop 25 euro. De opbrengst van de kaartverkoop en de veiling komt volledig ten goede van Because I'm a Girl. Gun jezelf en je vriendin(nen) dus een gezellige avond en steun daarbij het goede doel!
Leuke extra: na afloop krijgt iedere bezoeker een goodiebag mee naar huis én is er de mogelijkheid Amsterdam by Night te bezichtigen vanuit de Skybar op de 10e etage van het Fashion Hotel!


LET OP: Fashionchick geeft 2 gastenlijstplekken weg aan de Fashionchick die als eerste reageert op dit artikel!


Wil je meer informatie over Fashion for a Cause? Klik hier>

Wil je meer informatie over Because I'm a Girl en Plan Nederland? Klik hier>
-XOXO- Elise

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer