Fair SUITE69 Fashion

10-03-2008

Een merk wat wij graag in de spotlights zetten is SUITE69. En dat doen we dus ook, bij deze. Drie redenen: het is hot, hot & hot. Waarom? Omdat ze trendy T-shirts maken, die niet alleen hip zijn (ook bij BN'ers) en lekker zitten, maar bovenal omdat ze op een verantwoorde wijze gemaakt worden. 

    
SUITE69 is één van de merken die inspeelt op de, laten we het maar de fair fashion-trend noemen. Steeds vaker zien we merken of grote winkelketens hun steentje bijdragen aan mens en milieu door gebruik te maken van Fair Trade. In Fair Wear fabrieken wordt jouw nieuwste jurkje of T-shirt op een eerlijke manier gemaakt. Een goed voorbeeld is de organic cotton lijn van H&M en natuurlijk de T-shirts van SUITE69. Het doel: kleding produceren die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor de mensen (boeren!) die het maken en voor jezelf.

 

Daphne Bunskoek

Ellemieke Vermolen

Wendy van Dijk

Sita

Dus het is het zeker waard om, net als Wendy van Dijk en Ellemieke Vermolen, een SUITE69 shirtje in te slaan. Want milieu en mode gaan prima samen!

Bekijk meer informatie over de shop van SUITE69 hier..>

Ga naar de webshop om te shoppen..>

 Sora

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Kittie 9 jaar geleden

  Echt leuk! Mode met een goed gevoel, me like!

 • Veronique 9 jaar geleden

  Heb al besteld! Ik heb het shirt dat Wendy van Dijk hierboven draagt en een zwart shirt met een witte Japanse tekening erop.

 • Fiona 9 jaar geleden

  Leuke shirts, en 69 cent naar het goede doel! Mooi!