Fabulous Festival Looks

Het festivalseizoen is begonnen! Oke, in Nederland nog niet, maar degene die echt niet meer konden wachten, reisden afgelopen weekend naar de Oosterburen af. Daar vonden onder andere het kleine, knusse Kiesgrube en het Pollerwiesen festival plaats. En dankzij lieve vrienden die hun foto's live vanuit het gras deelden via Facebook, werden de festivalkriebels officieel aangewakkerd.

Alsof dat alles nog niet genoeg was, voorzag ASOS ons van een flinke dosis Coachella festival. Op Facebook en Twitter werden we lekker gemaakt met veelbelovende updates over dit driedaagse music & art festival in Californië. Palmbomen, grassprietjes en zongebruinde mensen in coole festival outfits sierden het bijgevoegde beeldmateriaal. Héérlijk!

Natuurlijk zijn we een beetje jaloers. Wij willen ook wel een geweldig zonovergoten driedaags festival in april. In Nederland! Maar we weten allemaal wat het probleem is. Juist, die zon ja. Tóch is er een voordeel. Wij kunnen nu mooi inspiratie opdoen voor wat nog komen gaat. Ha!

LOOK 1: FESTIVAL DES FLEURS

Power to the Flower! Het fenomeen der festivals. Bloemen in de haren, maar wat dacht je van aan je riem, in je oren, aan je arm. Zet de bloemetjes buiten met deze look!

SHOP DE LOOK:

Image 2 of Lipsy Double Flower Head BandJoop! Casual...Selected femme...

LOOK 2: MOHIKAANS MOOI

 

De indianenstijl, of op z'n Amerikaans politiek correct: the native American look, leent zich perfect voor een zomers festivaldagje. Azteekse printjes, veren, contrasterende borduursels en natuurlijk: franjes!

SHOP DE LOOK:

DAY Birger et...Fringe Wedge

ASOS Nude Hanging Feathers and Beads Hoop Earrings ( )Arc short women...

LOOK 3: GOED VERHAAL, LEKKER LANG

Maxirokken en -jurken duiken overal op deze lente en zomer. Ideaal voor festivals, want ze zijn very comfi en maken je optisch langer! Met sleehakken smokkel je nog een paar centimeter.

SHOP DE LOOK:

Francesco...Vero Moda...

 

COMPLETE THE LOOK: PERFECTE FESTIVAL TASJES

 

Op een festival is een tas aan je zijde net zo vanzelfsprekend als de zonnebril op je hoofd. Ga voor franjes, iets kleurrijks, of een mega-handig buideltasje - die tegenwoordig overigens allesbehalve dorky zijn! Ook handig zijn natuurlijk kleine rugzakjes. P.s.: wel even af doen als je door de menigte gaat lopen(!)

SHOP DE LOOK:

Tasje Kalaya...

PH&T -...Guess Heuptasje...

Welke festivals ga jij dit jaar bezoeken? En wat is voor je de ULTIEME festival outfit? Wij willen het graag weten. Geef hieronder je reactie!

Liefs Elise
CC: Asos.com/blogs

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.