Expresso kleding: stijlvol en feestelijk

Fashionchick is heel blij met deze nieuwe aanwinst in de Fashion Finder! Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijk signatuur. Sinds kort verkoopt Expresso kleding online op Expresso en kun je je gehele wintergarderobe shoppen. Het merk brengt namelijk elk jaar vier collecties met elk vier thema's. Met Expresso kun je een stijlvolle winter en een feestelijke december verwachten.

expresso.nl
Expresso.nl

Als het deze winter net zo koud wordt als de afgelopen twee, dan kunnen we wel wat meer dikke, wollen kleding gebruiken. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het minder fashionable moet. En dat heeft Expresso goed begrepen. De gebreide items zijn grof en stoer, maar ook comfortabel en zacht. De vesten en truien zijn heel vrouwelijk, zodat je niet verdwijnd in de grote hoeveelheid wol. Bovendien is er gebruik gemaakt van pasteltinten en donkerblauw, waardoor er weer nadruk wordt gelegd op de zachtheid en vrouwelijkheid.

Met de winter in aantocht komt natuurlijk ook de decembermaand in zicht en wordt het weer tijd voor feestelijkheden en bijpassende feestkleding. Expresso is geïnspireerd geraakt door Chanel. Dat is niet alleen te zien aan de tweedjasjes, maar ook aan de elegante zwarte jurkjes en de klassieke combinatie van zwart-wit. Maar naast deze stijlvolle feestcollectie is er ook een glamourous collectie waar gebruik wordt gemaakt van de felle kleuren van edelstenen als amethist, smaragd, robijn en saffier. Mooie vrouwelijke, sexy jurkjes ontbreken natuurlijk niet.

nieuwe collectie expresso

Grofgebreid vest
€119,95
(Expresso)

Uniform blazer
€89,95
(Expresso)
Wikkeljurk
€89,95
(Expresso)

Gebreid vest met strik
€119,95
(Expresso)

Fake fur gilet
€129,95
(Expresso)

Leren jack

€109,95
(Expresso)

Basic longsleeve

€39,95

(Expresso)

Pantalon met lichte glans

79,95

(Expresso)

Sjaaltje met print

€39,95

(Expresso)

Multi fabric blazer

€139,95

(Expresso)

Wikkeljurk met print

€99,95

(Expresso)

Lang gebreid vest

€89,95

(Expresso)

Wij zitten er deze winter warmpjes bij! Hoe blijf jij warm deze winter? Bekijk de complete Expresso collectie!

Voeg de webshop Expresso toe aan jouw favorieten.

liefs, Nanna , Fashion changes, but style endures.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.