Exclusief interview met Bastiaan van Schaik

Zoals jullie allemaal weten is Bastiaan van Schaik (bekend van Avant Garde en HNTM) de uberstylist van Nederland! Reden genoeg om hem eens wat vragen en te stellen en te kijken hoe het gaat met zijn nieuwe project: shopVIP.

EXCLUSIEF INTERVIEW MET BASTIAAN

Wat is jouw stijlicoon? Mijn stijlicoon op het moment zijn toch wel de ontwerpers Marc Jacobs en Nicolas Gesquire.
 
Wat zijn volgens jou de 3 must-haves van deze zomer? Een soepele wit leren tas, een paar geweldige fantasie hakken en een mobile telefoon waar je op kan Twitteren, Facebooken, internet shoppen en koopjes scoren op shopVIP.com natuurlijk.

Wat kan echt niet meer in de zomer van 2009 (denk aan de shutterglades)? Absoluut uit den boze voor de komende zomer is de ultra skinny denim.
 
Hoe zie jij vrouwen het liefst gekleed? Modisch maar wel met hun eigen twist.... dat is altijd zo leuk aan Amsterdam.... het is heel mode maar wel met hun eigen lokale twist.
 
Shop je zelf ook wel eens online? Zo ja, scoor je dan voornamelijk hot items of koopjes? Oh en welke webshop maak je gelukkig met jou als klant (naast shopvip)? En als we dan toch bezig zijn, wat is je laatst gekocht online aankoop? Ik shop zeker online omdat bepaalde items soms moeilijk te krijgen zijn in winkels omdat die net iets veiliger inkopen. Het gaat mij om zowel ‘hot items’ die nu in zijn als wel om koopjes. Naast Shopvip.com ben ik ook regelmatig te vinden bij colette.fr en americanapparel.net en daar heb ik ook mijn laatste aankoop gedaan want ik draag altijd hun deep V-neck shirts in alle kleuren.
 
Waar haal jij je inspiratie vandaan voordat je gaat shoppen? Inspiratie komt overal vandaan maar meestal zit iets al heel lang in mijn hoofd totdat het moment komt dat ik het echt moet hebben. Ben nu op jacht naar een armband van Walter van Beierdonck maar ik kan hem in de winkels niet vinden dus ik ben fanatiek aan het zoeken op het internet.

En ja zoals iedereen roept en nu ook merkbaar is er sprake van een crisis (al hebben veel vrouwen deze altijd in hun portemonnee). Heb je nog goede tips voor onze reccessionista’s? Zorg dat je lid wordt van shopVIP! Deze gesloten community biedt mooie merken aan tegen scherpe kortingen. Heel handig in tijden van crisis! Maar kijk ook eens in je kast. Meestal heb je maar een paar dingen nodig om je outfit up to date te maken. Of kijk in de garderobe van je vriendje. Het oversized colbert is nu heel hot....trek er gewoon een van hem aan met een grote centuur eromheen en klaar ben je.

SHOP NU ONLINE ALS VIP, BIJ SHOPVIP

shopVIP is een shopping community die exclusieve Sales organiseert van prestigieuze A-merken tegen 30% tot 70% korting. Deze exclusieve Sales zijn alleen toegankelijk voor shopVIP leden. Om lid te worden van shopVIP moet je worden uitgenodigd door iemand die al lid is of met een speciale code. Wij mogen jullie fashionchicks blij maken met een unieke code waarmee je direct kunt inloggen op www.shopvip.com! Deze code heb je gekregen in onze maandelijkse nieuwsbrief.

El

PS: Bastiaan van Schaik zoekt Miss shopVIP! Dus leef jij voor fashion? Is jouw kledingkast bestendig tegen de kredietkrisis? Vind je het leuk om in de spotlight te staan en heb je een vlotte babbel? Aarzel niet en doe mee aan de Miss shopVIP verkiezing!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer