Girlbosses

Eve Tomaszewski: 'Ik doe wat ik leuk vind en mag dat mijn werk noemen. I love it'

Anne, 25 maart 2017

Eve Tomaszewski: 'Ik doe wat ik leuk vind en mag dat mijn werk noemen. I love it'

Naast editor voor modemagazines als Grazia, ELLE, L'Officiel en LINDA. meiden is Eve Tomaszewski (29)  founder van The Goaldiggers Club. Een platform voor ondernemende vrouwen uit de creatieve sector. Zowel online als door middel van real life events, maakt Eve het mogelijk voor deze vrouwen om hun ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen om elkaar op die manier te supporten op hun weg naar succes. Haar missie? Zoveel mogelijk vrouwen inspireren om hun carrièregoals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een succesvol en vooral gelukkig leven leiden. 

Eve Tomaszewski

Vertel, hoe kwam je op het idee voor The Goaldiggers Club?
Ik was geïnspireerd door alle ambitieuze vrouwen die ik als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between, waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York, heb leren kennen en geïnterviewd. Ik merkte dat het mij heel erg inspireerde om de verhalen te horen van andere vrouwen en dat gevoel gun ik andere vrouwen ook. Daarom heb ik The Goaldiggers Club opgericht. Ik deel via thegoaldiggersclub.com en real life events de verhalen van succesvolle vrouwen afgewisseld met empowering content op het gebied van beauty, fashion, lifestyle gericht op carrière.

Was je meteen overtuigd van het concept?
Voordat ik The Goaldiggers Club startte heb ik wel vaak gedacht: is Nederland hier klaar voor en zit er wel iemand op te wachten? Maar ik moest het gewoon doen. Er was nog geen plek waar business vrouwen terecht kunnen voor een inspiratie boost, tips & tricks en de verhalen van like-minded vrouwen. Wij doen het allemaal net even anders. De uitstraling van de website is niet te vergelijken met andere carrière websites. Wij zijn er voor vrouwen die carrière willen maken, maar ook geïnteresseerd zijn in self care, fashion, beauty, lifestyle. Vrouwen die tijdens hun werkdag naar thegoaldiggersclub.com surfen voor inspiratie en die wanneer ze vrij zijn naar onze events komen die worden gehouden op bruisende locaties waar grijze pakken niet thuishoren. Ik heb er even voor nodig gehad omdat ik er onzeker over was, maar ik durf nu met zekerheid in mijn stem te zeggen dat het concept van The Goaldiggers Club uniek is.

Eve Tomaszewski

Wat zijn je plannen met The Goaldiggers Club dit jaar?
Het uitbreiden van de content is een focuspunt. Daarnaast gaan we dit jaar onder de naam Goaldigger Sessions events organiseren in het W Hotel. Op 7 mei is de eerste 'Goaldigger Session'. Tijdens deze masterclass zullen inspirerende carrièrevrouwen vanuit hun expertise presentaties geven gevolgd door een lunch. Daarna vindt er een paneldiscussie plaats met deze vrouwen en krijgen de bezoekers kans om deze vrouwen vragen te stellen. De middag wordt afgesloten met een Women On Top-borrel in de rooftopbar. Ik ga vanuit The Goaldiggers Club ook e-guides aanbieden. Ook daar ben ik achter de schermen druk mee bezig.

Hoe ziet een (doorsnee) werkdag voor jou eruit? 
Ik heb geleerd om goed te plannen, dat is echt essentieel als je zoveel dingen naast elkaar doet. Op maandag zit ik de hele dag op de redactie van Grazia en hou ik me bezig met de Musthaves, Hot Stories en Fashionnews pagina’s voor het magazine. Op andere dagen werk ik vanuit mijn home office verder aan deze opdrachten en schrijf ik voor andere opdrachtgevers. De werkzaamheden voor The Goaldiggers Club bestaan uit het samenstellen van content voor de website, aansturen van contributors, schrijven van advertorials, het organiseren van events en het maken van e-guides (stay tuned!). Hoe ik dat allemaal doe? Ik krijg hulp van twee steengoede assistenten die allebei twee dagen in de week voor mij werken, ik verdeel mijn werk in dagdelen, ik time mijn werkzaamheden om mijn werk inzichtelijk te maken en ontkom niet aan avonden doorwerken.

"Het is magisch wat er gebeurt wanneer vrouwen in real life met elkaar in gesprek gaan."
 

Wat vind je het leukste aan ondernemen en het hebben van een eigen bedrijf?
Ik heb zoveel ideeën en nu ik ondernemer ben kan ik deze uitvoeren. Heerlijk vind ik dat. Ik doe waar mijn passie ligt, inspireer daar anderen mee en mag dat mijn werk noemen. I love it!

Waar ben je het meest trots op?
Ik kan soms alleen al heel blij worden als ik naar de website van The Goaldiggers Club kijk. Vooral op momenten dat er mooie mix van verhalen op de website staat, met beelden die goed bij elkaar passen geeft me dat een kick. Wat er tijdens onze events gebeurt is ook bijzonder. In een wereld waarin online een grote rol speelt, vind ik het óók belangrijk dat vrouwen in real life met elkaar in gesprek gaan. Wat er dan gebeurt is magisch. Dan hoor je de echte verhalen, kun je elkaar in de ogen kijken en voel je de fire. Daar doe ik het allemaal voor.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Dan is The Goaldiggers Club een bedrijf waarmee ik via online content en real life events verhalen deel om vrouwen te inspireren hun carrièregoals te bereiken terwijl ze een succesvol en gelukkig leven leiden, maar ook een bedrijf waar ik geld mee verdien. Dan organiseren we meerdere events en workshops, wellicht wel vanuit ons clubhuis in Amsterdam waar ook de boeken te koop zijn die ik in de tussentijd heb geschreven.

Eve Tomaszewski

Wat staat er nog op je carrière bucket-list? 
Een The Goaldiggers Club HQ in New York.

Door wie of wat laat jij je inspireren?
Emily Weiss is een enorme inspiratiebron voor mij. Ze begon haar ondernemerschap met de blog Into The Gloss en heeft vanuit die blog een beautyimperium opgebouwd en het merk Glossier gelanceerd.

Welke uitspraak is jou op het lijf geschreven?
When you do the things from your soul, you feel a river moving in you. Ik gun iedereen om het geluk te voelen, dat je ervaart wanneer je dingen doet vanuit je ziel. Ik geloof dat als je durft om vanuit je ziel te ondernemen, je heel succesvol kan worden. Daarbij geeft de fire die in je wordt aangewakkerd als je onderneemt vanuit je ziel je de kracht om door te gaan in goede en slechte tijden.

Gestuz HEEP Leren jas blackGestuz Zalando
€ 599,95 € 299,95
Topshop BOUTIQUE SHOWSTOPPER Maxijurk creamTopshop Zalando
€ 219,95
Ivyrevel LULU Enkellaarsjes met hoge hak black/whiteZalando Collection Zalando
€ 114,95 € 57,95

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven?
Funky, sporty, rock & roll, urban, klassiek, maar altijd met een vleugje vrouwelijkheid.

Wie is je stijlicoon?
Ik vind het geweldig hoe Zoe Kravitz haar edgy kant combineert met vrouwelijkheid in haar looks. Maar Anine Bing heeft ook altijd fijne looks. Net als Leandra Medine trouwens!

Wat is je favoriete kledingitem van het moment?
Alles met wijde pijpen en mouwen. Ik draag momenteel bijna alleen nog maar flared broeken en tops met uitlopende mouwen.

Wat staat er op je shopping wish-list?
Een goede portemonnee. Ik ben er al maanden naar op zoek, maar heb nog geen praktisch en fashionable exemplaar gevonden. Tips anyone?

Lees ook het interview met Inspiring Woman Selina Martin!

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer