€120,- euro exclusieve korting op de Philips Lumea

Advertorial

Een paar weken geleden zag je iets nieuws op Fashionchick: Reageer, win en kom in ons testpanel. Twee trouwe bezoekers konden aan het flitsen slaan. Aan Philips Lumea flitsen die ze haarloos door de zomer zouden helpen. Ook ik mag genieten van de voordelen van een baan bij Fashionchick. Ik test-flits vrolijk mee. Tot nu toe horen we veel positieve geluiden. Maar om niet slechts 3 vrouwen blij te maken, gaf Philips ons exclusief een kleine treat. Wie nu via wehkamp.nl de Lumea bestelt krijgt €120,- korting! In plaats van €519,- betaal je nu nog maar €399,-!

philips

Wondere wereld van Lumea

Nooit meer wondjes, ontsnapte haren en stoppels van last minute scheren door de Philips Lumea. Het klinkt als een droom: Met een paar flitsen heel lang haar vrij. De Lumea werkt met licht dat de haarzakjes in slaap brengt. Haren komen eerst langzamer terug en zullen zich later door eens in twee maanden flitsen helemaal niet meer laten zien. De Lumea is geschikt voor verschillende huidtinten en haarkleuren (niet geschikt voor huidtype 6, rood- of lichtblond haar). Geïntegreerde UV-filters en geavanceerde veiligheidsfuncties beschermen de huid. De Lumea Precision Plus gaat zo'n 100.000 flitsen mee, dus je hoeft nooit een extra lamp te kopen. Zonder scheermesje en scheergels bespaar je flink op ontharingskosten. En nu met onze Fashionchick korting kun je helemaal je winst uit tellen. 

Korting Philips Lumea

Met onze exclusieve korting krijg je direct €70,- korting bij aankoop van een Lumea Precision Plus op wehkamp.nl èn krijg je daarna via een paar stappen ook nog €50 euro retourIn totaal dus €120,- korting! Hoe ontvang je die €50,-? Volg deze stappen en binnen 4 weken staat het op je bankrekening.

Actie loopt van 21-6-2013 t/m 8-7-2013

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Linda 4 jaar geleden

  super handig!

 • Merel 4 jaar geleden

  Super handig! Die zou ik ook wel willen :)

 • Lara 4 jaar geleden

  Ik gebruik hem nu elke week en het verschil is na een paar keer gebruiken al zo duidelijk zichtbaar! Kan niet wachten hoe het er over een aantal weken uitziet!

 • Nelleke 4 jaar geleden

  Ik gebruik em nu een paar weken en het werkt!! Veel van de haartjes blijven al echt weg.

 • Eline 4 jaar geleden

  Erg handig maar wel erg duur, moet ik nog wel een paar maandjes voor werken dan haha

 • Carola 4 jaar geleden

  geweldig, de moeite waard om te testen! hoop dat er ook daarna een verslag van het testen komt dan ga ik hem ook kopen :)

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Leuke actie, maar het blijft veel geld. Even door sparen dus. Hopelijk is er tegen die tijd weer zo´n mooie actie.

 • Wendy 4 jaar geleden

  Thanks Philips & wehkamp!

 • lisanne 4 jaar geleden

  Wederom weer een goede actie!