Eucerin presents: nieuwe formule, strakke huid!

We kunnen er niet om heen. Naarmate we ouder worden neemt onze huideigen productie van Hyaluronzuur af en dat betekent feest! Een slappere huid en rimpels komen om de hoek kijken en zullen niet één, twee, drie verdwijnen zonder gebruik van goede beautyproducten. Om de elasticiteit van de huid te bevorderen zijn er natuurlijk allerlei behandelingen mogelijk, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan botox injecties. Maar is er een simpelere oplossing die niet de ongemakken van een injectie met zich meebrengt: Eucerin Hyaluron-Filler!

Eucerin

Deze nieuwe formule bevat 5x meer Hyaluronzuur en is ook nog eens verrijkt met hoog moleculair en gefragmenteerd Hyaluronzuur, waardoor de crème nog dieper in de huid dringt en nog krachtiger werkt. Een hoop dure woorden, maar wat doet deze crème nou daadwerkelijk voor jouw huid? Door het gebruik van de Eucerin Hyaluron-Filler vindt een toename in volume van de huid plaats, waardoor de rimpels van binnenuit worden opgevuld, en daar doen we het voor!

Naast de dagcrème voor de droge huid, is er nu ook een lichte dagcrème voor de normale/gemengde huid met SPF15. Ideaal dus voor de zomermaanden! Voor meer informatie over Eucerin Hyaluron-Filler klik je hier.

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ageeth 5 jaar geleden

    Dat wil ik proberen!!!! Eindelijk eens een product waardoor je er jonger uitziet, zonder gebruik van Botox!

  • Ike 6 jaar geleden

    Dit lijken me geweldige producten om me jonger te laten lijken! Botox zonder dat je hiervoor injectie's krijgt!:)