Enquête: Wat wil de single vrouw?

Volgens mannen zijn wij zo onbegrijpelijk - wij noemen het liever mysterieus - als de terms and conditions waar ze blindelings mee akkoord gaan. Ons broertje MEN TODAY zoekt antwoord. Vul de enquete in, maak kans op €50,- shoptegoed van The Sting en begin maar met hopen. Heel hard hopen dat hiermee eindelijk de dag aanbreekt waarop de man een beetje verstand krijgt van single vrouwen.

Enquête

Doe mee en win €50 shoptegoed bij The Sting 

We bekennen, de gedachten van de vrouw zijn net zo wispelturig als het kapsel van Beyoncé. Onze mening geven over alles wat los en vast zit doen we echter maar al te graag. Vooral als het gaat over de gedragingen van de man tijdens een eerste date. Of de belangrijkste eigenschap die hij moet bezitten voor een kans van slagen. Vul snel de vragenlijst van MEN TODAY in en maak niet alleen de man blij met een kijkje in onze kleurrijke ziel, maar ook jezelf. Wie weet steken ze er wat van op! Nog een leuke bijkomstigheid: Je maakt meteen kans op één van de 5 x €50,00 shoptegoed van The Sting. Doe mee!

button

Wie helpt onze mannen aan antwoorden?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Chantal 2 jaar geleden

  I'm in!

 • winnie 2 jaar geleden

  Leuke vragenlijst.. Alleen als je wel een relatie hebt kun je de lijst niet naar waarheid invullen en ben je na vraag 3 klaar.. Jammer!

 • Ike 2 jaar geleden

  Wat leuk want het is mijn favoriete shop en ze hebben er zoveel mooie fashionitems en accesoires ;-)