Deal van de week: Enkellaars van Goliath

Wellicht bij velen van jullie al bekend en bemint: de VIVA en Fashionchick weekdeal! Elke week regelen we samen met de Viva een fijne modedeal tegen een super goede prijs. De ene week is het een korting op een op een mooi merk, de andere week een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. Ook deze week hebben we weer een superdeal. Je shopt enkellaarsjes van Goliath met 40 euro korting. De stoere suède enkellaarsjes waren eerst €89,95, deze week koop je ze voor slechts €49,95.

Alleen met nieuwe enkellaarzen heb je nog geen nieuwe outfit! Daarom hebben we ook nog eens een goede kortingscode voor je. Je shopt deze week namelijk alle producten van Welikefashion.com met 20% korting. Deze code is geldig op de gehele collectie en als je voor 18:00 uur bestelt, heb je het morgen al in huis! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Vivia weekdeal

deal van de week: 31 oktober t/m 6 november

Viva en Fashionchick is een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer