EMAMI: LIMITLESS CLOTHING

Opgelet: de najaarscollectie van EMAMI is binnen bij de webshop Perfectly Basics! EMAMI is een nieuw en fris Scandinavisch design team dat met jonge, innovatieve ontwerpers samen werkt bij het maken van unieke, kwaliteit kleding. Het ontwerp is zeer avant-gardistisch en is gebaseerd op het thema van het onbegrensde en multifunctionele. EMAMI wil vrouwen aanmoedigen hun creativiteit te ontdekken en hun eigen individuele stijl te creëren.

EMAMI is een zeer milieu bewuste onderneming. De kleding is multifunctioneel, dit betekent dit dat zij een langere levensduur dan conventionele kleding. In plaats van het kopen van nieuwe kleding kun je met EMAMIje kledingstuk steeds weer veranderen in een totale nieuwe look. De stof die ze gebruiken is sterk en zal niet gemakkelijk verslijten.

Fashionchick-favo's

Emami Pop-Up...
Emami pop-up pants
EUR 129.95
(Perfectly Basics)

Emami The...
Emami the peculiar piece
EUR 129.95
(Perfectly Basics)

Emami The...
Emami the limitless dress 
EUR 129,95
(Perfectly Basics) 

Ook in het voorjaar had het merk EMAMI al een gewilde collectie, lees hier meer erover. Ook werd er toen veel over gepraat in het kippenhok, maar wat vind jij ervan? Check ons forum. De EMAMI fashion is heel handig vanuit je luie stoel online te bestellen bij de shop Perfectly Basics.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer