ELLE's dresscode: Rock- 'n- Royalty

Het is aftellen geblazen! Nog even en het is weer tijd voor een van de grootste fashion evenementen in Nederland. Aanstaande donderdagavond 13 januari vinden de ELLE Style Awards 2011 plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam.
 ELLE Style Awards 2011

Tijdens de Style Awards zullen drie finalisten alles uit de kast halen om een ELLE-waardige high fashion show neer te zetten. Wie de meest oogverblindende show stijlt, wint de befaamde ELLE Stylist Award èn een modeserie in ELLE. Daarnaast zal er de Personal Style Award worden uitgereikt aan de meest stijlvolle bekende Nederlandse vrouw.

Maar wat is een fashion evenement zonder thema waar de gasten flink mee mogen uitpakken? De dresscode is bijna net zo belangrijk als de avond zelf. Ze lieten ons dan ook nog even in spanning. Het thema van de ELLE Style Awards 2011 is...  Rock- 'n- Royalty. Denk Queen Elizabeth meets Mick Jagger: zijde met leer, kant met studs. Een mix van stoere elementen met prinsheerlijke accessoires. Zoals ELLE zelf zegt: "Zorg voor een sophisticated maar strenge look en jij bent verzekerd van een adembenemende outfit om de show mee te stelen."

Jacket Milano
Jasje met puntige schouders
EUR 49.98
(Welikefashion.com)

Skirt Rocko 
Rok met gouden studs
EUR 19.49
(Welikefashion.com)

 
Butter London...
Butter London nagellak
EUR 16.00
(Zalando)

 Denim gilet

Gilet met studs
EUR 35.95
(Bon a Parte)

 Vila GREET NEW...
Vila blouse
EUR 29.95
(Zalando)
Swinging...
  Swinging necklace
EUR 149.00
(Freshcotton)


Dress Nini
Jurk met gouden applicaties
EUR 119.98
(Welikefashion.com)

Ring Dollar
Doodskop ring
EUR 14.95
(Welikefashion.com)

Studslaars
Studslaars
EUR 129.95
(Nero Bianco)

Ben jij een van de gelukkigen die aanwezig zal zijn bij de ELLE Style Awards? Nee? Kijk dan donderdagavond live via deze link op de ELLE site mee en snuif van achter je computer alle fashion op!

xoxo Daphne

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sharlexa 6 jaar geleden

  Love.. de jurk met gouden applicaties en de doodskop ring! x

 • melina 6 jaar geleden

  I love it, echt mijn stijl. Op de schoenen en ring na dan!

 • Ike 6 jaar geleden

  Ik had alle dgn meegedaan op de Elle kalender maar hij deed het soms dagen lang niet en had ik hierover dit probleem aan Elle gemeld en hun op fb ook enkenle keren hierover berichten gestuurd. Meiden klagen hier nu nog over op Ellegirl.nl. Ik geef ze geen ongelijk. Toen het probleem weer opgelost was was het ok. Dus ik zat er degelijks achter en om mee te doen. Maar tot nu nu toe niets gehoord en in iedergeval weet ik niet of ik iets heb gewonnen! Wanneer ik dat hoor blijft een raadsel. R

 • Stefanie 6 jaar geleden

  Stoer & classy, erg mooi!

 • Melanie 6 jaar geleden

  Leuk!

 • Suzan 6 jaar geleden

  Wauw

 • Gigi 6 jaar geleden

  GewELLEdig! Ik hoop dat Sylvia Hoeks wint!