Fashionnews

Ellen en haar verlovingsring: 'Ik zei met tranen in mijn ogen JA.'

Kristel, 28 april 2016

Ellen en haar verlovingsring: 'Ik zei met tranen in mijn ogen JA.'

Geen cadeau zo persoonlijk als een sieraad, dat weten ze bij Pandora maar al te goed. Die ene ketting die je ooit van je moeder kreeg, of de armband toen je afstudeerde. Of wat dacht je van die ring waar je lief opeens mee aan kwam? Aan ieder sieraad hangt een verhaal en wat is er nou leuker dan dat verhaal delen? Ellen hoefde niet lang na te denken toen we haar vroegen aan welk sieraad zij een juweel van een verhaal over heeft gehouden. Haar verlovingsring natuurlijk!

Pandora

'Wauw, dit was het moment!'

Mijn verlovingsring, daar was -ie dan. Hij staarde me aan vanuit één van de oudste kabelbanen van Spanje. Wauw, dit was het moment en HOE! Tranen in mijn ogen bij elke glimp van de diamant, sprakeloos van het mooie moment dat net was gebeurd.

Een paar minuten geleden stond ik nog op de top van Monte Igueldo in San Sebastian, waar een klein pretparkje was en we genoten van een prachtig uitzicht over de stad. Mijn vriend wees mij op een rood hartje op het strand. 'Wat romantisch', dacht ik nog. Ik wilde al doorlopen, maar toen ik me afvroeg waar hij bleef en achterom keek zat hij ineens op één knie. Waarschijnlijk heeft hij de meest lieve dingen ooit gezegd, we weten het beide niet echt meer door alle emoties, maar ik zei met tranen in mijn ogen 'JA'. Daar was hij dan, de ring die onze liefde zou bezegelen. Die hij speciaal in één van de beste juweliers in Amsterdam had uitgezocht met zijn moeder, waar hij een hele sterke band mee had. Als kers op de taart kwamen we beneden bij het ‘hartje’ op het strand aan en als verassing waren daar onze beste vrienden om dit mooie moment met ons te vieren. Briljant! Mooi, bijzonder en onvergetelijk. Elke keer als ik naar de ring kijk denk ik aan dit verhaal, iets om nog lang te koesteren en te delen. 

Pandora

Voor de liefste moeder

Wil jij iemand ook een juweel van een verhaal geven? Dan is moederdag hét moment om dit te doen. Verwen je moeder met één van de prachtige 14-karaats gouden of Sterling zilveren sieraden, dan weet je zeker dat ze een cadeau krijgt dat een leven lang mee gaat. En Pandora maakt het graag nóg een stukje leuker voor je. Je krijgt namelijk t/m 8 mei 2016 een limited edition armband t.w.v. €79,- cadeau bij besteding vanaf €149,-. 

Nu alleen de verhalen nog...

PANDORA Ring stralende hartjesPandora Pandora
€ 79,00
PANDORA Collier bloemblaadjes van liefdePandora Pandora
€ 99,00
PANDORA Ring klassieke elegantiePandora Pandora
€ 69,00
PANDORA Sterren oorsieradenPandora Pandora
€ 29,00
PANDORA Ring Victoriaanse droomPandora Pandora
€ 89,00
PANDORA Eenvoudige hartvormige oorstekersPandora Pandora
€ 35,00 € 21,00
PANDORA Ring met groot hartPandora Pandora
€ 79,00
PANDORA Zilveren Bangle met strikPandora Pandora
€ 69,00
PANDORA Ring nachtblauw kristalPandora Pandora
€ 69,00

Je shopt de mooiste sieraden van Pandora bij ons in de Fashion Finder.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer