Lifestyle

Elke dag een look: dit is onze top 4!

Kristel, 03 september 2015

Elke dag een look: dit is onze top 4!

Zoals je waarschijnlijk al gehoord, gelezen of gezien hebt (aan onze spam-acties zal het in ieder geval niet gelegen hebben!) krijgt Fashionchick dit najaar een eigen TV-programma op Net5! In Fashionchick: Elke dag een look showen Ellen, gepromoveerd tot heuse Fashionchick stylist, en een blogger van eigen bodem (zoals de titel al doet vermoeden) elke dag een look. We hadden al heel wat bloggers bij elkaar getrommeld om deel te nemen aan dit festijn maar zochten nog die ene laatste blogger die het plaatje compleet zou maken. And that's where you came in.

Omdat we ook buiten ons vaste kringetje van modebloggers wilden treden, riepen we een wildcardactie in het leven. En dat hebben we geweten. De inbox ontplofte, de ene na de andere spectaculaire inzending kwam onze kant op en ook op Instagram ging het los. Kiezen bleek alles behalve makkelijk; er kwamen veel te veel leuke mailtjes van veel te veel leuke, knappe, vrolijke, gezellige bloggers onze kant op. Na veel wikken en wegen en urenlang overleg kwamen we tot een top 4. Deze vier bloggers hebben we uitgenodigd voor de officiële launch party van het TV-programma op 16 september waar we de winnares bekend zullen maken. Want, zoals Hennie Huisman vroeger al zei, er kan er maar één de winnaar zijn. Zullen we ze even aan je voorstellen?

Lemiza Nicolau - Verzali

Wildcard Elke dag een look

De prachtige Lemiza is geboren in Cabinda, opgegroeid in Luanda en momenteel te vinden in Rotterdam. Ze startte in 2014 haar fashion- en lifestyle blog, Verzali, om vrouwen die van mode, reizen, beauty en lifestyle houden te inspireren. Ze beschrijft haar stijl als vrouwelijk en simplistisch met een rauw randje. Wij zijn vooral erg gecharmeerd van haar grafische, minimalistische foto's. Wow!

Object OBJADDISON Overhemd blueObject Zalando
€ 44,95
Goosecraft jurkGoosecraft Piet Zoomers
€ 269,95 € 188,97
Tommy Hilfiger Vala top met driekwartmouwen en Bretonse streepTommy Hilfiger de Bijenkorf
€ 44,90

Taria-ann Verburgt - Frunette

Wildcard Elke dag een look

Taria-ann en partner-in-crime Marcellino richtten in 2013 de fashion blog Frunette op als creatieve uitlaatklep voor Taria-ann, die toen nog studeerde aan de Fashion Design school. Wat als persoonlijke fashionblog begon is inmiddels uitgegroeid tot een online platform waar jonge, ambitieuze meiden alles te weten komen over mode, sport, reizen, lifestyle en beauty. Wij worden vooral erg blij van de jonge, frisse uitstraling van Taria-ann en haar fashionable outfits.

Trend alert: Fringe JacketLoavies Loavies
€ 44,95 € 20,00
Ronde zonnebrilLoavies Loavies
€ 14,95 € 7,50
Dora HatModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95 € 4,95

Marlot Willems - Jolielot

Wildcard Elke dag een look

Marlot startte in januari 2015 met haar Instagramaccount Jolielot en heeft inmiddels ruim 41k volgers verzameld. Omdat ze meer wil delen dan alleen Instagram foto's besloot ze een blog te starten, ook genaamd Jolielot. Op deze blog deelt Marlot alles wat haar inspireert en energie geeft; van een mooie stad tot aan een fantastische outfit. Ook al is Marlot nog een groentje op het gebied van bloggen, wij zijn fan! En aan de enorme achterban te merken zijn wij niet de enige. 

Mango parkaMango wehkamp.nl
€ 54,99 € 34,99
Fisherman's HatModeMusthaves HoedModeMusthaves
€ 29,95
Filippa K Gestructureerde sweater met stippenprint in royalblauwFilippa K de Bijenkorf
€ 154,95

Larissa Bruin - From hats to heels

Wildcard Elke dag een look

Krullenbol Larissa zou omschreven kunnen worden als 'style therapist', ze is namelijk opgeleid als psycholoog én mode stylist. Ze gebruikt haar blog, From hats to heels, niet alleen om haar liefde voor mode en beauty te delen maar ook om mensen te overtuigen van de kracht van zelfvertrouwen en oprechtheid. Wij worden niet alleen razend enthousiast van haar geweldige bos met krullen (jaloers? ik?) maar ook van het exotische tintje dat ze geeft aan haar outfits en foto's. 

Mango culotteMango wehkamp.nl
€ 34,99 € 16,99
For Real SunniesModeMusthaves ModeMusthaves
€ 21,95 € 2,99
Topshop crop topTopshop wehkamp.nl
€ 44,00

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer