Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Een stralende winterhuid in 6 stappen

Marthe, 09 januari 2018

Een stralende winterhuid in 6 stappen

naif-1


De winter heeft - ondanks het feit dat-ie soms best gezellig kan zijn- ook een paar ongelukkige bijkomstigheden. Zo is het vaak koud. Daarnaast is het in de winter een stuk minder licht.

En laten dat nou nét twee dingen zijn die er voor zorgen dat onze huid in de winter vaak een beetje glow mist. Best wel zonde als je het mij vraagt. Maar daar is dus een oplossing voor. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt zijn wij hier op de redactie begonnen met het testen van de producten van Naïf. Voor zij die het hebben gemist: hier even een korte recap. Het fijne merk in kwestie heeft een productlijn bestaande uit alles wat je huid -of eigenlijk je hele lichaam- nodig heeft tijdens deze wintermaanden. Zo vind je er de glow getter kit bestaande uit hydraterende cleanser en een zachte dag- en nachtcrème. No nonsense, zo luidt de tagline.

Met andere woorden: de producten van Naïf doen wat ze beloven. Simpele witte verpakkingen, met daarin álles wat je huid nodig heeft. Tja, dat klinkt best wel fijn, toch? Na een paar weken testen kan ik beamen: dat is het ook. Maar in onze liefde voor het Naïf zijn we niet alleen. Bloggerfavoriet Anouk Yve testte de producten met ons mee. Het resultaat? Een glowy skin én een fantastisch handig stappenplan, waarmee jij  het zelf dus ook kunt proberen. Want ik zal jullie alvast een klein geheim verklappen: ingewikkeld hoeft het helemaal niet te zijn. In the end draait het namelijk allemaal om het aanleren van een goede routine. Benieuwd? Read on. 

naif

Anouk's 6 stappen voor glowy winter skin 

#1 Een schone huid is het halve werk. Daarom helpt het om voor een hydraterende cleanser te kiezen, hierdoor voelt je huid minder snel trekkerig aan. Ik zelf gebruik de moisturizing cleanser van Naïf. 

#2 Daarna dep ik mijn huid droog met een schone handdoek. Nooit wrijven, dat brengt je huid uit balans. 

#3 Een goede dagcrème is misschien wel het állerbelangrijkste voor een mooie winter glow. Ook hier scoort de dagcrème van Naïf.  Masseer twee drupjes (doperwtjes formaat) zachtjes in op je gezicht.  

#4 De basis is nu klaar, nu kan het make-uppen beginnen. Zelf gebruik ik wat mineralen poeder en concealer

#5 Spoel je gezicht aan het einde van de dag af met lauw water. Verwijder je make-up, dit kan met een doekje of met een watje. Belangrijk: vergeet niet ook 's avonds je huid te reinigen met een cleanser. Ik gebruik dezelfde als vanmorgen.

#6 Daarna is het tijd voor nachtcrème: wederom eentje van Naïf. Breng deze royaal aan op zowel je gezicht als je hals (die wordt vaak vergeten) en klaar is Kees. 

Geef toe, dat was easy peasy, toch? Met andere woorden: een aanrader, de lijn van Naïf. Zijn jullie benieuwd geworden? Bekijk dan ook even het  volledige assortiment van Naïf.  

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer