Fashionnews

Een sneaker uit onverwachte hoek

Kristel, 22 december 2015

Een sneaker uit onverwachte hoek

Dat de jaren '70 een ware revival hebben meegemaakt is geen geheim. Flared jeans, suède rokken en lammy jassen domineren al een tijdje het straatbeeld en we hebben zomaar het idee dat dit nog wel een tijdje blijft. Ben jij niet zo'n fan van flower power? Ook dan kun je je inspiratie makkelijk uit de jaren '70 halen. PUMA introduceert namelijk de PUMA Eskiva sneaker; een boxing sneaker geïnspireerd op de PUMA Gong sneaker uit de seventies. Ha! Aan die That '70s Show doen we gráág mee. 

Puma Eskiva

PUMA Eskiva

De Eskiva sneaker voegen we maar wat graag toe aan onze inmiddels flink uit de kluiten gewassen sneakercollectie. Waarom? Omdat -ie net even anders dan anders is. En wij zijn niet de enige die er zo over denken. Want niet alleen PUMA ambassador Rihanna is op deze snelle stappers gespot, ook vriendin Cara Delevingne loopt graag rond op deze fancy sneakers. Tja, dan weten we zeker: deze sneaker wordt het helemaal aankomend jaar. 

How to wear

Maar hoe draag je deze anders-dan-anders sneakers eigenlijk? Nu we net onze stylingkunsten hebben aangepast aan alle lage modellen, kan het even omschakelen zijn. Maar eenmaal gewend zul je zien: deze sneakers zijn super veelzijdig. Draag ze met je vertrouwde skinny jeans en oversized trui voor een casual look, ga voor urban chic met een wijde mini rok en cropped sweater of mix ze met een scheutje rock 'n roll door ze te combineren met een leren broek en rockband-shirt. Goed nieuws: de sneakers zijn er in het zwart en wit en een aantal opvallende metallics. Keus genoeg dus lijkt ons zo.

PUMA Eskiva

Style it yourself

Puma - Eskiva HiPuma PRO
€ 99,99
Warehouse T-shirt met drapering en lurexWarehouse de Bijenkorf
€ 24,00
Jas NouvelMarie Sixtine Sissy-Boy
€ 61,98
CHEAP MONDAY Slim pitch blackCheap Monday Men at Work
€ 49,99
KOH KOH Colours  Nagellak 1 st.Koh Parfumswinkel
€ 19,30 € 17,39
Eastpak Padded Pak'r Rugzak Black LeatherEastpak Bagage Online
€ 159,95 € 139,00

Ga naar de webshop voor meer informatie of om de Eskiva sneaker direct te shoppen!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer