Een nieuwe tas voor Stop Aids Now

Op 1 december is het Wereld Aids Dag. Dit jaar richt Stop Aids Now zich deze dag op de 15 miljoen wezen die één of beide ouders verloren hebben aan aids. Om geld te verzamelen voor deze wezen zijn vanaf 16 november weer de ArtBags te koop in de Stop Aids Now webshop. Je betaalt €5 en geeft een aidswees een kans op een betere toekomst.

"Maar van wie zijn de designs dan dit jaar?" Ik hoor het jullie vragen. Van de modezusjes SPIJKERS en SPIJKERS, de meiden van BLOND-AMSTERDAM en de in 1990 aan aids overleden kunstenaar Keith Haring! Mijn hartje is gestolen door de girly BLOND tas. 

Op zaterdag 27 november wordende nieuwe ArtBags offline gelanceerd door een leger van bekende Nederlanders op de ‘ArtBag-Catwalk’ in de Amsterdamse Bijenkorf. Naast alle Bijenkorf-vestigingen is de bag dan ook te koop bij Bruna, V&D, Fairtrade- en Wereldwinkels. Nieuw dit jaar is deelname van de hippe Episode 2nd hand clothing stores, die de ArtBags ook in Brussel, Antwerpen en Parijs verkoopt! Ook dit jaar kunnen mensen die een ArtBag gekocht hebben meedoen aan de Gouden Tas winactie, waarbij de Nationale Postcode Loterij prachtige prijzen beschikbaar stelt. Maar wij kopen de Artbag toch echt voor het goede doel.
Welke is jouw favoriet?
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.