Fashion

Een nieuwe garderobe met 10% korting van Asos

Bente, 08 januari 2015

Een nieuwe garderobe met 10% korting van Asos

De goede voornemens zijn in de eerste week van 2015 dan wellicht alweer gepasseerd, shoppen doen we op volle toeren. Een nieuw jaar betekent vanzelfsprekend een compleet nieuwe garderobe. Hallo... new year, new me! Gelukkig hebben we daar Asos, de webshop waar je in no-time een kast vol nieuwe kleding bij elkaar scharrelt. En met een enorme uitverkoop én extra kortingscode van 10% wordt het shoppen nog leuker.

Asos

shoppen met korting 

Schrap toekomstige afspraken uit de agenda en trek vooral iets gemakkelijks aan, want winkelen bij Asos wordt vanwege de eindeloze keuzemogelijkheden en heel veel korting een fanatieke sport. Schitterende jurken voor een prikkie, jassen met een prijs waar we onze hand niet voor omdraaien en schoenen die nog nooit zo goedkoop zijn geweest. Need we say more?! Vul vandaag nog je online winkelwagen en ga knallend én met nieuwe garderobe het nieuwe jaar in. 

Gebruik de kortingscode GIMME10  om gebruik te maken van de 10% korting. De code is geldig tot 8 uur 's morgens op 12 januari 2015. De kortingscode is alleen geldig op artikelen in de sale.

liefs, Bente van de Wouw,

Shop meer van

Asos

Lees meer