Fashionnews

Een kijkje in de week van Fashionchick's founder Ellen

Ellen, 13 december 2016

Een kijkje in de week van Fashionchick's founder Ellen

Het is 7.20 en mijn wekker gaat - de Fashionchick mixtape - en ik snooze zo'n vijf à zes keer... Ja het is maandag, een nieuwe werkweek staat voor de deur! En meestal is die gevuld met meetings, sportschoolbezoekjes, een hele hoop mails en natuurlijk de nodige borrels en feestjes... Maar deze week is wel bijzonder leuk, want ik ga jullie meenemen op krullenavontuur! Ik krijg zo vaak de vraag van andere, voornamelijk mede-krullies: 'Wat doe jij met je haar?' Nou, dat ga ik laten zien samen met de Daily Clean Miracle lijn van Aussie - die overigens niet alleen voor krullen maar voor álle soorten haar fantastisch is - en alles is te volgen via #FindYourAussome @Aussiehairnl. Let's go!

aussie

Mijn #FindYourAussome krullen week

Ok, op de to do lijst van deze week staat dus het testen van de nieuwe Daily Clean Shampoo en Conditioner van Aussie. Geen straf lijkt me, want als ik Aussie moet geloven (en dat doe ik graag!) reinigt de Daily Clean producten je haar zonder het te beschadigen of te verzwaren. En dat alles omhuld door de heerlijke geur die we van Aussie gewend zijn. Oh, en mocht ik even geen tijd hebben maar wél een snelle opfrisser voor mijn krullen nodig hebben (grote kans!), dan is de Aussie Miracle Dry Shampoo Mega Instant er om mij te redden. Benieuwd hoe mijn week én mijn krullen eruit zagen?

Aussie

MAANDAG De wekker gaat vroeg en het eerste wat ik doe is de cijfers bekijken van afgelopen weekend. Zijn de bezoekers gestegen? Was het weer een topzondag? Wij vrouwen shoppen namelijk het liefst online tijdens #lazysunday op de bank! De rest van mijn maandag bestaat voornamelijk uit meetings en het beantwoorden van mails, dus om mezelf even lekker op te peppen ga ik sporten. Bam! Na het sporten kan mijn haar ook wel een kleine oppepper gebruiken, maar wassen is nog niet nodig. Ha! Tijd om de droogshampoo te testen. En ja hoor: mijn haar en ik lopen helemaal in shape de sportschool uit. 

wakker worden

DINSDAG. De volgende dag is mijn haar nog steeds niet slap en futloos. Hoera voor de droogshampoo! Na een dag keihard knallen op kantoor, heb ik 's avonds een modeborreltje gepland. Zo'n borrel is natuurlijk hartstikke gezellig maar eigenlijk is het vooral dé plek om iedereen uit de business weer even te spreken en om flink te netwerken. En daar heb ik Top Notch krullen voor nodig! Ik spring van tevoren snel onder de douche en was mijn haar met de shampoo en conditioner van Aussie. Voor extra volume in mijn krullen gebruik ik de diffuser. Sorry wat zei je? I can't hear you over the volume of my hair...

Aussie

WOENDSAG. Als founder van Fashionchick ben ik achter de schermen druk bezig met het merk, het team en natuurlijk het uitzetten van de de strategie voor het komende jaar. Er zijn altijd manieren om Fashionchick nog groter, leuker en beter te maken. Vandaag heb ik een belangrijke meeting voor het nieuwe Fashionchick TV programma (volgend jaar zijn we niet alleen met Fashionchick: Elke dag op Net5 te zien, maar krijgen we er ook een programma van een half uur bij!), dus high heels uit de kast en even een instant boost van de Aussie Miracle Dry Shampoo in mijn haar. I'm ready to rock!

krullen

DONDERDAG. Ook het spreken voor publiek is part of the job. Ik ben gevraagd om voor een groep jonge, ambitieuze vrouwen te vertellen over Fashionchick en hoe social media een grote rol hebben gespeeld in het succes van mijn platform. Tjidens dit soort dagen voel ik me altijd nét wat zekerder als mijn haar goed zit. En daarom kan ik me ook helemaal vinden in de filosofie van Aussie: 'There's more to life than hair, but it's a good place to start.' Alleen heb ik het soms zo druk met mijn hele weekschema, dat er minder tijd overblijft voor de verzorging van mijn krullen.. Een goedlopend bedrijf is AUSSOME, maar het moet natuurlijk niet ten koste gaan van mijn haar! Gelukkig heb ik sinds maandag altijd droogshampoo van Aussie in mijn tas zitten en weet ik zeker dat mijn haar goed zit als ik er op m'n best uit wil zien. 

vrijdag

VRIJDAG. Happy Friday, happy new shoes! Ik ben al helemaal in een weekendstemming als ik wakker word. Er staan mooie feestjes op de planning! Ik zorg dat mijn haar party proof is door het te wassen met de shampoo en conditioner van Aussie en schuif zo snel als ik kan mijn nieuwe velvet schoenen aan mijn voeten. Vlak voor de vrijmibo spray ik een beetje droogshampoo in mijn haar om het wat extra volume te geven. Let's go!

weekend

WEEKEND. Hoor ik daar cocktails? Zei iemand burgers? I'm in! The Butcher heeft namelijk een heerlijke cocktailbar geopend in de ADAM toren. Daar waren wij bij, waar we natuurlijk de photobooth niet konden missen. Mister Chef met Lef en ik hadden duidelijk een Aussome moment! 

Mijn conclusie? Aussie is AUSSOME! Dankzij de Daily Clean producten zitten mijn krullen altijd goed in model en is mijn haar de hele week door superfris, zélfs als ik het niet was! Heerlijk, zo heb ik bijna geen omkijken meer naar mijn haar. En dus blijft er meer tijd over om te werken, te shoppen, te sporten en te feesten! Klinkt goed toch? Dacht ik ook. Ik ben benieuwd naar jouw haarverhaal, ook als je geen mede-krullie bent! Deel je het met mij op social media met #FindYourAussome? 

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer