Een gladde zomer met Braun Silk-épil

Advertorial

Dit jaar zullen we alles uit de zomer halen. Het wordt een aaneenschakeling van korte rokken, mini shorts en zomerse jurkjes. Een probleem; Dan moet het dus ook een aaneenschakeling van gladde benen zijn. 'Geen probleem!' zegt Braun. Met de Braun Silk-épil ga je haarloos door de zomer. En dat nu ook nog extra voordelig, want je krijgt bij wehkamp.nl 30% korting op de limited edition Silk-épil 5, en ontvang je een limited edition bikini trimmer.

braun online shoppen

Een gladde zomer met Braun

Tja, het is natuurlijk nogal wat om je vertrouwde vriend het scheermes gedag te zeggen na alle meters gladde benen die hij je bezorgde. Maar er zijn zoveel voordelen aan epileren. Met stip op nummer 1; haren blijven veel langer weg. Tot wel vier weken. En nee, dat hoeft niet zoveel pijn te doen als je denkt. Met de Braun Silk-épil serie wordt epileren zo pijnloos als mogelijk is. De Silk-épil 5 ideaal is voor vrouwen die voor het eerst epileren. Hij is uitgerust met Close-Grip technologie. Dat betekent dat 40 pincetjes zelfs de kortste en fijnste haartjes verwijderen. Ook heeft hij een comfortsysteem met massagerollers die de huid stimuleren en een verkoelende handschoen om de huid na het epileren te kalmeren. 

wehkamp.nl bezorgt je voordelig een gladde zomer. Je krijgt nu 30% korting op de Silk-épil limited edition 5. Wie kiest voor de limited edition Braun Silk-épil 5, ontvangt ook nog eens de Bikinitrimmer FG1100. Zo houd je niet alleen je benen glad, maar heb je ook de hele zomer een strakke bikinilijn. Nu alleen de zon nog!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Braun

Reageer

  Log in om te reageren
 • Bianca 4 jaar geleden

  Ik heb ook zo'n apparaat en het werkt perfect. Heel handig

 • Preety 4 jaar geleden

  Zoveel goedkoper dan harsen elke x! Heb goed geinvesteerd in mijn epileerapparaat en dat scheelt me elke maand toch echt wat geld aan harsbeurten!

 • Katie 4 jaar geleden

  like it

 • tessa 4 jaar geleden

  dat zou wel super fijn zijn! alleen ben ik wel bang dat het pijn gaat doen..

 • Adelina 4 jaar geleden

  echt handig

 • eva 4 jaar geleden

  Klinkt wel goed, ben altijd zo bang dat het enorme pijn doet...

 • Merel 4 jaar geleden

  Ben benieuwd! Lijkt me super handig.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik had 10 jaar geleden een epileersysteem, maar die was verschrikkelijk, haartjes braken af ipv dat ze er uit getrokken werden. Inmiddels is de technologie veranderd, dus ik ben benieuwd of dit wat is.