fris en speels interieur met Westwing
Lifestyle

Een fris en speels interieur met deze voorjaarsitems

Saar, 07 maart 2023

De lente staat voor de deur en waar we de bezem door onze kledingkast halen voor een frisse voorjaarsgarderobe, kunnen we dat ook doen met ons interieur. Tijd om winterse woonaccessoires te vervangen door frisse en lichte interieuritems. Hoe je dat doet? Met de kleurrijke voorjaarsitems uit de nieuwe collectie van Westwing.

New Fusion

Als we de voorjaarstrends op interieurgebied mogen geloven, belooft het een kleurrijke en speelse lente te worden. Ze zien we zowel felle als frisse tinten, interessante vormen en futuristische details. Deze trends komen samen in de New Fusion-collectie van Westwing, die haar naam dankt aan invloeden uit verschillende tijden en er tegelijkertijd hypermodern en futuristisch uitziet. Zo maak je je interieur lenteproof.

Textiel

Textiel speelt een grote rol dit seizoen. De meest prachtige pasteltinten, toffe texturen en speelse prints creëren samen het ultieme lentegevoel. Combineer diverse texturen en kleuren met elkaar voor een ludiek effect. Dit geeft direct een vrolijk gevoel aan je slaap- of woonkamer.

Deco-items

Naast textiel zien we decoratie-items veel terug. Denk aan opbergdozen in neon-acryl of dienbladen in golvende vormen en iriserende materialen - over futuristisch gesproken. Stijl deze items in een rustig interieur om de nadruk op je opvallende woonaccessoires te leggen.

Interessante vormen

We zeiden het vorig seizoen al: interessante vormen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Ook Westwing sluit zich aan bij deze bewering, want de New Fusion-collectie bestaat uit talloze uiteenlopende shapes. We zien vazen in organische vormen, poefs met opvallende rondingen, bijzettafels met een vleugje hypermodernisme en spiegels à la Gustaf Westman. Als je dan al in één van deze interieurtrends wil investeren, laat het dan een van deze zijn. 

Beeld: Westwing

Deze bloemen vergaan niet - en shop je nu met gratis vaas

Lees ook

Deze bloemen vergaan niet - en shop je nu met gratis vaas

Lifestyle

De mooiste interieurtrends van 2023

Lees ook

De mooiste interieurtrends van 2023

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer