Winnen

Een BOHO bikini's pakket t.w.v. €175,-

Kristel, 03 februari 2016

Een BOHO bikini's pakket t.w.v. €175,-

Terwijl de wind om het huis raast droom ik van witte stranden, palmbomen, cocktails in de zon en zand tussen mijn tenen. Goed nieuws: het is inmmiddels alweer februari! En dat betekent dat we nog maar een paar maanden verwijderd zijn van zon, zee, strand en nog meer zon. Tijd dus om ons langzaam maar zeker voor te bereiden op de lente en zomer, vind je niet? En hoe kun je nou beter in een zomerse stemming komen dan met een complete BOHO Bikini's set? 

boho

BOHO Bikini's 

Sinds BOHO Bikini's in 2013 haar eerste collectie bikini's lanceerde is het merk een doorslaand succes. Bloggers, celebrities en it-girls worden regelmatig in de bohemian creaties gespot en ik kan ze geen ongelijk geven. De bikini's zijn namelijk niet alleen hártstikke sexy en geschikt voor iedere vrouw en elk lichaam, je kunt ze ook naar hartelust mixen en matchen. Zelfs de steentjes op de bikini zijn te verwisselen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij BOHO Bikini's ook terecht voor sarongen, tunieken en vesten om het plaatje helemaal compleet te maken. Klinkt goed, toch? Het wordt alleen maar beter. BOHO Bikini's wil namelijk één van onze de Fashionchick lezeressen verwennen met een complete set t.w.v. €175,- ! In deze set vind je een burgundy wrap bikini top met Brazilian broekje, een prachtig vest én exclusieve BOHO tas.  

boho producten

Zo doe je mee

Zie jij jezelf al in dit prachtige setje op het strand liggen, over de boulevard paraderen of met een cocktail in de hand onder een palmboom schuilen? Dat snappen we maar al te goed. Je bent slechts een paar stappen verwijderd van deze fantastische prijs! Stap 1: volg Fashionchick en BOHO Bikini's op Instagram. Stap 2: regram de instapic van de winactie die wij op onze Instagram plaatsen en tag Fashionchick en BOHO Bikini's in de foto (dus niet alleen in je tekst!). Appeltje-eitje toch? Waar wacht je nog op? We grammen!

P.s.  Vergeet je profiel niet op openbaar te zetten, zodat we je deelname kunnen zien!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 29 februari 2016. Winnaressen worden via Instagram benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer