Editors Choice: Wishlist Bitch Marlies

Hoera! Sinterklaas is jarig!/Ik ben jarig!/Het is kerst!/Het is Nieuwjaar! Tja... dat zijn inderdaad wel heel veel feestelijkheden waar ik in december mee te maken krijg. Uit ervaring weet ik; dat vereist een perfect samengesteld verlanglijstje. Voor mij, maar ook voor mijn kadogevers. Want voor je het weet zit je met een fortuin aan Douglas bonnen terwijl je alleen die Tweezerman wilde kopen. Balen. Dit jaar was het dus tijd voor een leken-proof lijstje.
Vriendlief kreeg instructies en ook moeder moest er aan geloven. "Dit moet het zijn!" Linkjes in mijn digitale lijst stuurden vrienden en familie meteen door naar de webshop waar mijn wens te koop was met bijpassende instructies als: DEZE RING! En niets anders dus. Ik moet het onder ogen zien. Ik ben een wishlist bitch. Zo'n vrouw waar mannen over klagen in het mannenpanel van de Cosmopolitan. "Ze zijn ook nooit tevreden!" Ik ben de cadeautjes hel! Wat staat er dan op die beruchte wishlist? Hieronder een impressie van mijn cadeau verlangens en mijn eigen fashion wishlist voor deze kerst.
Kado van jou, kado voor mij:

 
Uslu Airlines...
Nude Nagellak, Uslu Airlines
EUR 19,00
(Zalando)
Jil Sander eau...
Parfum Sun, Jill Sander
EUR 39,95
(Wehkamp)
Lucy B.... 
Lipgloss, Lucy B
EUR 16,95
(Zalando)
Voorraadpot...
Delfts Blond Pot, Blond
EUR 19,95
(Bijenkorf)
Bracelet Golden...
Armband, Friis & Company
EUR 19,95
(Welikefashion.com)
T-shirt My...
T-shirt, Bio Shirt
EUR 27,95
(WatMooi)


Mijn eigen kerst droomlijst:

Fabric Flower...
Oorbellen, Soho Hearts
EUR 49,95
(The Online Fashion Store)
French... 
 Jurk, French Connection
EUR 209,95
(Zalando)
pumps hak 8cm 
Suede Pump, Tango
EUR 44,95
(Tango)

Volgend jaar boven aan mijn lijstje? World Peace! Om het slechte karma door mijn gegeven-paard-in-de-bek-kijk syndroom te compenseren. Wat staat er op jouw verlanglijstje deze december?
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer