Editors choice: Who's that chick?

Het is 07:00 ’s ochtends. Ik heb inmiddels vijf keer gesnoozed en ik moet nu toch echt onder mijn dekens vandaan. Met één voet voel ik voorzichtig in wat voor een ochtendkou ik terecht ga komen. Intussen sta ik voor de spiegel. Een fashionzombie die zichzelf eerst vijf minuten lang aanstaart voor zij daadwerkelijk tot actie overgaat. Eén van mijn eerste dwangmatige ochtendrituelen is het checken van het weer. Natuurlijk gluur ik ook naar buiten, maar ik heb alle vertrouwen in de weerexperts. Het weer domineert je outfit nu eenmaal!

editors choice jill

Meet Jill

Tot zover mijn gangbare ochtend. Wie ik ben? Jill Caitlin Atkinson, de nieuwe marketingcommunicatie stagiaire! Geboren en getogen in een onontdekt klein dorpje in het noordwesten van Nederland op een heuse boerderij. Van het boerse is vrij weinig over, onderhand vertoef ik alweer zeven jaar in onze hoofdstad. Mocht je als menig shopper dan ook in de Kalverstraat komen, is er een grote kans dat je mij daar ook tegenkomt. Naast Fashionchick huppel ik namelijk ook rond in de River Island als sales advisor.

Gezien het hoge fashion gehalte in mijn dagelijks leven heb ook ik vanzelfsprekend mijn uitgesproken voorkeur voor bepaalde fashion musthaves. Had ik bijvoorbeeld al vermeld dat ik een zwak heb voor bohemian items? Mijn modehartje gaat sneller kloppen van grote hoeden, stoere boots en maxi rokken. Een flinke dosis sieraden is de perfecte finishing touch. That’s me in a nutshell.

Bohemian power

Zwarte Supertrash pet/hoed AW13M038ST. Studio Omoda
€ 89,95
Big Feather NecklaceFashionology Fashionology
€ 40,00
Vila Vest roodVila Sans-online
€ 26,95
Flower CrownModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Trui fringes sandBoho Mirazo
€ 39,95
JEFFREY CAMPBEL COLTRANEJeffrey Campbell bySmits
€ 179,90
TRIUMPH Push-up-BH Body Make-up Magic WireTriumph Maxi dressOTTO
€ 47,99
INDY bag indigo cognacIndy Mirazo
€ 99,95
M·A·C Mineralize Rich Lipstickde Bijenkorf
€ 23,00
One Green Elephant Slim fit jeans ZwartOne Green Elephant Zalando
€ 114,95
11147Sendra Shuz.nl
€ 219,95
CROSS Jeanswear Co. blouse 'Nicola'Cross Jeanswear Co. OTTO
€ 49,95
Welke items laten jouw modehartje sneller kloppen?

liefs, Jill 

Jill 

Reageer