Editors Choice: We Love Ydence

We Love Ydence, spreek ik nu voor mezelf? Ja, maar ook voor mijn collegaatjes van Fashionchick. Afgelopen woensdag waren we uitgenodigd om de collectie en het nieuwe bedrijfspand te komen bekijken. Het merk en de bijhorende Ydence webshop bestonden namelijk 1 jaar!

Samen met colleagues Ellen, Mette en Marlies stapten we in Ellen's waggie richting Zaandam. Daar aangekomen werden we warm ontvangen en gelijk voorzien van een drankje en heerlijke hapjes. Maar waar we eigenlijk nog het meest warm van werden, was de uitgestalde collectie. Werkelijk waar: om hebberig van te worden!

Trots op onze nieuwe items, wilde ik graag van deze Editor's Choice gebruik maken onze fashion cravings aan jullie te showen. Met gelijk een paar musthave items erbij die we mede dankzij onze nieuwe aankoop willen hebben. En zo houden wij onze shopverslaving in stand!

Wij feliciteren oprichtster Lara de Graaf van harte met haar 1-jarige bestaan. Hopelijk gaan we nog veel horen van dit supermerk en webshop Ydence!

Meer weten over oprichtster Lara? Zie hier het interview wat wij een aantal maanden geleden met haar hadden: Fashionchick interviewt: Lara de Graaf

Wat vind jij van onze nieuwe aanwinsten?

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.