Editors Choice: Van scriptie stress tot zomerse zen

Er is één ding wat ik me al maanden afvraag. Een vraag die niets met mode of beauty te maken heeft. Een waar raadsel dat me dag en nacht bezighoudt. Misschien wel het grootste mysterie van de 20ste en de 21ste eeuw! Een simpele, maar onbeantwoorde vraag. "Waarom proberen scholen je met afstuderen nog even snel aan een zenuwinzinking te helpen die je leven minstens 2 jaar zal verkorten door alle stress? Wat is daar de lol van?" Wie het weet mag het zeggen.

Scriptie stress dus. Als de Zonnatura Goede Nachtrust thee me niet elke nacht in een slaapcoma hielp, was ik nu letterlijk een wandelende zombie geweest. Nog zijn er van die nachten dat ik wakker schrik met gedachtes als: “Ik moet het hoofdstuk Trends nog afmaken! NU!” Afstuderen, het is een feestje. Om al mijn mede afstudeerders en examenkandidaten een plezier te doen, ben ik op jacht gegaan naar producten voor die zomerse zenmomentjes. Om op warmere dagen weer even tot rust te komen, zodat we zonder trillende handjes en hartkloppingen de diplomauitreiking gaan halen.

ZOMERSE ZENMOMENTJES

 Reese short...
Jeans short, G-Star Raw
EUR 79.95
(DenimPlus)
Ya Ya...
Wikkelblouse, Ya Ya
EUR 39.95
(Wehkamp)
Chained Earring...
Verenoorbellen, Mirazo Ibiza
EUR 25.00
(Mirazo Ibiza)
Jack Sturdy
Jasje, Eksept
EUR 59.95
(Shoeby)
 Max Factor...
Creme blush, Max Factor
EUR 10.99
(Wehkamp)
Zomerjurk
Bloemenjurk, Guess
EUR 99.95
(de Bijenkorf)
 Marilyn...
Jumpsuit, Marilyn
EUR 17.95
(Wehkamp)
Havaianas ...
Slipper, Havaianas
EUR 17.50
(Fabriq)
Yes to Tomatoes...
Masker, Yes to Tomatoes
EUR 14.95
(Zalando)

Hopelijk kunnen we snel lekker gaan zennen met barbeques op lange zomeravonden en knallen we die examens en scriptie's goed in elkaar. Afstudeerders en examenstressers, we can do it! Help mij mijn scriptie stress te bestrijden en geef jouw kritische mening in onze Fashionchick vragenlijst. Jouw hulp betekend voor mij weer een nachtje zonder schrikmomentjes. Alvast mijn eeuwige dank.

Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer