Editors choice: The big day

Sorry voor alle zoetsappigheid die deze Editors Choice gaat brengen, maar ik leef de afgelopen maand op een roze wolk waar je me met geen mogelijkheid af kunt krijgen. De laatste 4 weken waren -hoe cliché-  de mooiste van mijn leven. Ik ben getrouwd met de knapste, liefste, gezelligste en leukste man van de hele wereld. Ja écht! De weken na ons huwelijk hebben we dagdromend doorgebracht op onze honeymoon; drie weken trekken door prachtig Zuid-Afrika en afsluiten met een weekje op honeymoonbestemming nummer één de Malediven. Daar kun je echt alleen maar lezen, zonnen en zwemmen. Snorkelend zie je in kristalhelder water van 29 graden de hele cast van Finding Nemo voorbijkomen. Kun je het nog aan?

merel editors choice

The biggest day ever

Maar even terug naar 30 augustus; de dag waar het allemaal om ging. Het was zo bijzonder! Iedereen die we liefhebben op een sprookjesachtige plek én ook nog eens een stralend zonnetje aan de hemel. Zelfs de grootste ijskonijnen braken tijdens de ceremonie in de rozentuin waar mijn 'man'  - Zo raar om dat te zeggen! - een prachtige speech had voorbereid. Na een borrel en diner sloten we de dag af op de deuntjes van Fashionchick's huis-DJ Alamaison. Iedereen inclusief onze omaatjes en tantes ging compleet uit z'n dak. Hilarisch gewoon! Na afloop van het feest begon de echte hysterie. Iedereen dook in zijn prachtige outfits het zwembad in. Een legendarisch moment waar ik nog vaak aan terugdenk.

Wedding material

Urban Expressions TRYST Clutch BlauwUrban Expressions Zalando
€ 49,95
ASOS PERPLEX Pointed High HeelsAsos Asos
€ 60,65
jurkMango wehkamp.nl
€ 29,99 € 14,99
Necklace CleaSELECTED FEMME Welikefashion.com
€ 39,95
Vero Moda Body »LESSY S/S BODYSTOCKING«Vero Moda OTTO
€ 24,95
Nikkie- Skirt GreenNIKKIE IVY Fashion
€ 149,95
Skirt Peplum GivenmbyM Welikefashion.com
€ 59,95 € 41,97
blouseMango wehkamp.nl
€ 34,99 € 14,99
Ballerina Fierce BlackUrban Stiletto Urban Stiletto
€ 5,00

En daar zit ik dan, na vier weken weer achter mijn bureau als getrouwde vrouw. Gelukkig zijn de virtuele schappen weer vol met nieuwe collecties en kan ik me op mijn volgende project storten: het vinden van de perfecte wintergarderobe. Welke herfst en wintertrends 2013 is volgens jou onmisbaar in je kast?

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer