Editors choice: The new girl

Hoi allemaal! De komende 5 maanden ben ik de nieuwe stagiaire van Fashionchick. Ik heb er erg veel zin in om lekker aan de slag te gaan!

Let me introduce myself. Mijn naam is Amanda. Ik ben 22 jaar en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding TMO Modemanagement. Naast mijn opleiding ben ik de hele dag door bezig met mode en struin ik onlineshops en blogs af op zoek naar de laatste fashion finds en trends. Verder houd ik van tijdschriften, goede chicklits, uiteten gaan (SUSHI!) en gezellig doen met vrienden. Ik ben verslaafd aan series als 'Gossip Girl', '90210' en 'One Tree Hill'.

Editors Choice Amanda

Mijn eerste week op de redactie van Fashionchick begon goed. Ik kreeg op mijn eerste dag veel informatie en mocht meteen wat taken uitvoeren. Zo heb ik al contact gehad met verschillende webshops, die binnenkort op de site te zien zullen zijn. Ik zal me nu vooral bezig gaan houden met social media, blogger v/d maand en het schrijven van artikelen. 

Hieronder kunnen jullie zien wat mijn stijl is. Mijn stijl is stoer maar toch trendy. Ik ben gek op de kleur zwart. Met zwart kun je nooit verkeerd gaan! Verder houd ik van mooie accessoires als zonnebrillen en horloges en ik heb een zwak voor leren jasjes.

mijn favorieten

Short Designers Remix

ZALANDO
€249,95

T-shirtje Modström
WELIKEFASHION.COM

 €39,95

Horloge Michael Kors

JEWELZ
€229,00

Kistjes

9 STRAATJES ONLINE

 €50,00

Skinny SuperTrash

WELIKEFASHION.COM

 €99,95

Leren jas Muubaa

ZALANDO

 €279,95

Leren tas
MODEMUSTHAVES

€99.95

Wayfarer Ray Ban

FACIATO
€127,00

Loafers

ZALANDO
€69,95

Ik zou het leuk vinden als jullie mijn profiel gaan volgen en een berichtje achterlaten.

liefs, Amanda Schothorst,