Editors Choice: Surprise party weekend

"Kaarsjes aan? Feesthoedjes op? Toeters in hand? Stil, stil... Ze komt eraan. Snel onder de tafel, achter de bank, bukken.... En dan het grote moment: SUUUURPRRRRIIIISEEEEEE!!!" Dat was mijn weekend in een notendop. Ik had namelijk twee surprise party's in één weekend. Ook heb ik gisteren sushi gegeten en wijntjes gedronken met de Fashionchicks bij Sumo, wat (iets te laat) eindigde in de Social Club. Vandaar dat ik nu met een Spa flesje, Cup-a-Soup en cola mijn Editors Choice tikken. Vandaag even tempura, tempura... Ja, het was zo'n avond!

Surprise party deal fashionchick

Surprise party weekend

De eerste surprise party was bij Werck in Amsterdam met alle vrienden en vriendinnen bij elkaar. De feesthoedjes en toeters waren zo leuk en aan te raden als je er echt een feest van wilt maken. De voorpret alleen was al hilarisch zoals je op de foto's kunt zien, maar die blik op het gezicht van mijn vriendin was echt onvergetelijk! Het eerste wat ze zei: "Gelukkig heb ik toch mijn jeans op het laatste moment nog omgeruild voor een party dress". We blijven vrouwen, he.

Toen de volgende avond op naar party nr. 2! Ook mijn zus had het nooit verwacht, dus ook deze verrassing was goed geslaagd. Natuurlijk gaf ik haar de nieuwe Fashionchick pumps in Sand Tropez cadeau. Hier was ze helemaal blij mee. Super leuk om te horen: Iedereen wou ze ook meteen hebben.

lovely dresscodes

Feestje zijn vooral ook erg leuk, omdat je eindelijk een goed excuus hebt om je weer te dressen. Voor de eerste surprise party was de dresscode 'high heels en little black dresses'. Hier had ik mijn Nelly leren taille rok aan en mijn Topshop blouse met studs op de kraag. Daaronder mijn zwarte Fashionchick pumps. Naar mijn zus haar party had ik mijn nieuwe favoriete jasje van Urban Stiletto aan. Aanrader! Hieronder had ik mijn leuke aztekenprint short van Topshop. Deze keer even geen hakken, maar biker boots.

my favourite fashion finds

Jacket Army It-GirlArmy jacket
URBAN STILETTO
€ 34,95

Kanten top Only
SANS ONLINE
€ 29,95
Ring Friis & Company
MEN AT WORK
€ 9,90
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/441158-0033_5?$productOverview2$Levis short
NELLY.COM
€ 129,95
40 denier panty
DE BIJENKORF
€ 10,00
Enkellaarsjes Sacha
WEHKAMP
€ 99,95
Sand Tropez Fashionchick pumps
VAN DEN ASSEM
€ 69,95
Top Bruuns Bazaar
DESIGNERS UNITED
€ 179,00
  Horloge GC Guess
JEWELZ
€ 359,00
Bril E&E
WEAR FOR LOVE
€ 65,00
SuperTrash jeans
FRESH TOO
€ 99,95
Clutch Sacha
WEHKAMP
€ 29,95

Deze Fashion Finds zijn ideaal voor een surprise party weekend, casual maar toch feestelijk! Ook hadden we, Fashionchick en VIVA, deze week een leuke verrassing voor jullie. Namelijk onze SuperTrash deal van de week. Elke week staat Fashionchick met een fijne Fashion Deal in de VIVA. Ben jij al lid van het tijdschrift VIVA? Ze zijn deze week ook vernieuwd en nog leuker geworden met lekker veel spot-on fashion!

Fijn weekend!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Hannah 5 jaar geleden

  Leuk!

 • Matti 5 jaar geleden

  dat wil ik ook wel eens!

 • Claudia 5 jaar geleden

  stoer

 • Aïsha 5 jaar geleden

  Klinkt als een gaaf weekend! :)

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Love de sand tropez pumps! Zou ze graag willen hebben :)

 • merel 5 jaar geleden

  die army jacket !! i lovee

 • Margreth 5 jaar geleden

  Wow, jij hebt een leuk weekend gehad! De short, jas, pumps, clutch en jeans wil ik allemaal hebben!

 • Elise 5 jaar geleden

  Gave spulletjes! Army jas, horloge, jeans -> hebbe, hebbe! Sand Tropez pumps -> heb ik al! #yes