Editors Choice: Summer Black

Denk aan: zeven dames, allemaal van een andere modewebsite, een dagje met elkaar op stap. Nu denk je: die vliegen mekaar in de haren! Maar niets is minder waar. Die vliegen naar Berlijn! Inderdaad. Met zijn zevenen stapten wij zondagochtend vroeg het vliegtuig in en 's avonds vlogen we alweer terug. Reden? We waren uitgenodigd door Zalando voor een dagje op het hoofdkantoor!

Het hoofdkantoor van Zalando bevindt zich dus in Berlijn. Alle bestellingen die jij plaatst komen hier binnen en worden hier verwerkt. Hier wordt de inkoop gedaan van de duizenden verschillende schoenen en kleding die je in de webshop ziet. En worden de marketingactiviteiten onderhouden met al die verschillende landen. Want, voor degene die het niet weten, Zalando heeft naast de Nederlandse webshop nog veel meer webshops in andere landen! Je kunt je voorstellen dat Zalando voor al deze mensen een grote ruimte nodig heeft. En dat hebben ze, in een oude energiecentrale. Een zeer stoere locatie om te zien!

Editors choice Berlijn Elise

Het was een super dagje en we werden goed ontvangen en verzorgd door het Zalando-team. Met de meiden was het ook erg gezellig. Leuk om eens een gezicht te zien bij al die websites! Zoals je ziet op de foto's was iedereen, op Samm (After Style Comes Fashion) na, behoorlijk donker gekleed. Wellicht waren we in een herfststemming door het weer in Nederland. Toch vormden de dames een goede inspiratie voor mijn Editors Choice. Want wie zegt eigenlijk dat zwart niet zomers kan zijn? Daarom deze week mijn selectie voor ultieme zwarte en donkere items die het prima doen in de zomer. Because we want our summer b(l)ack!

THE SUMMER IS BLACK MAGIC

Vero Moda tuniek zwart
Tuniek, Vero Moda
€29,95
(Zalando)
G-Star shorts
Jeansshort, G-Star
€89,95 €62,95
(Denim Plus)
Gilet APART
Kanten gilet, APART
€59,90
(Otto)

Schoudertas, Bagsac
€89,95 €53,95
(Travelbags)
Vero Moda Very Jumpsuit
Jumpsuit, Vero Moda Very
€109,95
(Welikefashion.com)
Sleehakken Emma Go
Sleehakken, Emma Go
€139,95 €69,95
(Zalando)
Supertrash sandalen


Sandalen, Supertrash
€99,95 €69,95
(Zalando)

Kling jurkje

Jurkje, Kling
€48,95
(Nelly.com)

Muubaa leren jas
Armband, TOV Essentials
€79,95
(de Bijenkorf)

Draag jij veel zwarte kleding in de zomer? Of toch liever wat lichters of kleurrijks?

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.