Editors Choice: Snif, snif, snotter, snotter

Het is stil op de redactie van Fashionchick. Doodstil. Waar normaal de muziek aanstaat, Ellen meezingt, meiden kletsen en de toetsenborden driftig tikken is het nu oorverdovend stil. Ken je dat geluid als je op een lege skipiste staat in de sneeuw? (Misschien niet het meest herkenbare voorbeeld.) Een witte wereld van totale stilte. Zo stil is het bij Fashionchick. En helaas moeten wij het ook doen zonder het mooie uitzicht.
Oke, misschien was het bovenstaande beeld licht melodramatisch. Op de achtergrond heb ik onze top technische mannen die af en toe iets mompelen en Fashionchick Elise die stevig door werkt, maar stil is het zeker. Massaal zijn de redactieleden vertrokken, of naar Las Vegas, maar vooral geveld door de griep die heerst. Een voor een waren ze de klos, aangestoken door vriend, familie of mede Fashionchicks. Daarom richten wij deze Editors Choice totaal op ziek, zwak en misselijk essentials. Onze tips voor als je, je niet helemaal fit voelt.

FASHIONESSENTIALS BIJ ZIEKTE:

Sweater
Sweater, See by Chloe
EUR 139.00
(De Bijenkorf)
Tube sjaal
Tube Sjaal, Bijenkorf
EUR 19.95
(De Bijenkorf)
Jeans Rose...
Skinny Jeans, Eksept
EUR 49.95
(Shoeby)
 Pantoffels
Pantoffel, Otto
EUR 19.95
(Otto)

 Compagnie de...

Schuim, Compagnie de Provence
EUR 9.95
(Zalando)

Esprit... 
Pyjamabroek, Esprit
EUR 25.95
(Wehkamp)

Zelf duik ik dit weekend onder in de krochten van Voorthuizen voor een repetitieweekend van mijn musicalvereniging. In een koud kamphuis en met een garantie op weinig slaap staat warme kleding ook zeker op mijn lijstje. Helaas zit een bad met dat heerlijke kersenbadschuim er niet in. Wat zijn jouw essentials bij een lichaam in protest?
Liefs
Marlies

Compagnie de provence

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Debora 6 jaar geleden

  ten eerste beterschap aan iedereen en doe mij maar die lekkere pyjama broek

 • Angelique 6 jaar geleden

  leeeeeeuuukk!

 • Suzan 6 jaar geleden

  Sweater, See by Chloe is wel mooi!

 • Marlies 6 jaar geleden

  Ohja, ook nog eens geen Coen! Dat is wel het dieptepunt. Dat ik dat nou nog vergeten was ook. ;)

 • Elise 6 jaar geleden

  Owww wat een leuke sweater! (L) En het is hier indd stil. Zelfs geen Coen van de Coen en Sander show... Kom maar gauw terug allemaal!