Editors choice: smoor op Ibiza

Het afgelopen jaar herinnerden we elkaar vaak aan onze vorige fantastische zomer op het eiland. Het was legendarisch, maar tijd om nieuwe geschiedenis te schrijven. Dus mijn vriendinnetjes en ik pakten vorige week onze tassen en keerde terug naar Ibiza!

Als drie lichtgevende stuiterballen wachtten we ongeduldig tot het vliegtuig was geland. En na aankomst in ons appartement, midden in het oude centrum van Ibiza-stad, stuiterden we direct weer de deur uit voor tapas en sangria, om het begin van onze vakantie te vieren! De volgende ochtend arriveerden er nog 2 andere vriendinnetjes en na een dag van zwemmen en bakken in de zon bij Satrinxa op "Playa ses Salines", was het tijd voor de "5 Blond Girls" om te feesten op het strand. Bekijk al mijn vakantie foto's!

Editors choice rocknruche

lange nachten

We hadden ook dit jaar weer veel wilde en lange nachten met weinig slaap, maar door de zon en ontspannen sfeer was elke kater zo weer verdwenen. Dus ook tijd voor strandhoppen en shoppen! Dit eiland geeft je energie. Het is prachtig, ondanks de grote hoeveelheid ordinaire toeristen (denk aan Jersey Shore) die er rondlopen. Ik vind het stiekem wel leuk om naar te kijken, maar als het echt pijn doet aan je ogen, er zijn nog zo veel leuke, schattige dorpjes en rustige, mooie strandjes om heen te crossen!

Natuurlijk heb ik super veel leuke shoptips en andere adresje voor jullie. Je kunt deze vinden op mijn blog genaamd Rock 'n Ruche.

Ibiza Look 2013

BlouseLacoste OTTO
€ 119,95
Sacha StrohoedSacha Sacha
€ 8,95 € 4,50
Sass & Bide THE PEP TALK BOXY TANK Top GrijsSass & Bide Zalando
€ 244,95 € 159,95
Buddha To Buddha 400 Chain NecklaceBuddha to Buddha Jewelz
€ 949,00
short met kanten detailMango Mango
€ 24,99 € 19,99
Ray-Ban RB4126 Cats 1000 71051 ZonnebrilRay Ban SmartBuyGlasses
€ 139,00 € 111,95
Rupert Sanderson NEW ESTELLERupert Sanderson Spartoo
€ 625,00 € 500,00
Australian Gold Spray Gel + bronzer SPF 30 - 237 mlAustralian Gold Parfumerie.nl
€ 17,95
Versus by Versace -Versus by Versace Spartoo
€ 295,00 € 177,00

Wil je nog meer over mij komen te weten? Volg mijn persoonlijke blog op Facebook en blijf op de hoogte van mijn nieuwe avonturen.

liefs, Mette de Vries

Mette de Vries rocknruche.com

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Annemiek 3 jaar geleden

  Echte Ibiza stijl! I love it!!!!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik moet echt een keer naar Ibiza gaan, maar mijn travelbucketlist is al zo lang.

 • Quinty 4 jaar geleden

  Oeh love the style!

 • Ellen 4 jaar geleden

  Verliefd op die top!

 • Elise 4 jaar geleden

  Al sinds 2005 smoorrr op Ibiza! En blijf de rest van m'n leven erheen gaan, totdat ik later als een oude hippie daar rond scharrel ;-)