Editors Choice: Shopverslaving

Een shopverslaving. Je zal het maar hebben. Geen instelling, rehab of ziekenhuis die je er vanaf kan helpen. Maar misschien willen de slachtoffers van een shopverslaving wel helemaal niet geholpen worden. Yes, I'm talking about me. Shoppen is de perfecte oplossing voor alles. Online, in de winkels, de Ijhallen, vintage marktjes, het is allemaal geoorloofd. Als ik een top tien zou maken van things that make me happy stond shoppen by far op #1. 

amanda editors
CC: Follow The Glitter, Benny van Ravenhorst, Hizkia & Abigail, Het Parool.

Van jongs af aan was ik al bezig met kleding, stoffen en ontwerpen. Mijn oma was kledingontwerpster. Van haar heb ik mijn creativiteit met kleding en de liefde voor mooie stoffen. Op de HAVO was Beeldende Vakken en Kunst mijn lievelingsvak en op Akademie Vogue studeerde ik cum laude af als Mediastylist Mode. En waar kan ik mijn creativiteit, stylingskills, liefde voor mode & (online) shoppen nou beter uiten dan bij Fashionchick? Niet te vergeten dat m'n agenda ook nog 'es bomvol met feestjes staat, waar ik ook weer nieuwe looks voor moet shoppen natuurlijk. Van bedrijfsuitjes tot late night partying en van mode events tot de Fashionchick pump lancering. Zoveel te delen dat m'n blog Follow The Glitter een perfecte uitkomst is voor mij.

Waarschuwing: De beelden die je nu gaat bekijken kunnen van slechte invloed zijn op fashionista's met een shopverslaving.

Pretty Pink, tough studs & glitter.

Ring Me & Zena
ZALANDO
€39,95
Ciaté Caviar Manicure
NELLY.COM
€24,95
  Deborah Lippmann Nailpolish
NELLY.COM
€22,50

Leren gilet Urbancode
ZALANDO
€324,95

BH One Teaspoon
ZALANDO
€209,95 €149,95
Hotpants One Teaspoon
ZALANDO
€179,95
Neon pump Blink
SHOELINE
€39,95
Jacket SuperTrash
SUPERTRASH
€149,95 €74,90
Vest Mango
WEHKAMP
€44,95
Verenrokje Topshop
TOPSHOP.COM
€100,01
Fashionchickpump Shot of Black
HYPEBAZAAR
€79,95

topshop jacketJacket Topshop
TOPSHOP.COM
€243,77

Had je nog geen shopverslaving, dan krijg je het nu wel. Statement pumps in neon wil iedereen toch hebben? Een perfect leer jasje met studs? Totally musthave. En roze is voor mij het nieuwe zwart. Binnenkort is het weer Amsterdam Fashion Week en deze items inspireren mij absoluut voor goede outfits. En als shopverslaafde heb ik weer een toelaatbare reden om wel te moéten shoppen. Happy shopping everyone!

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.