Editors Choice: Say hi to the new one!

Eindelijk is het dan zo ver; ik loop stage bij Fashionchick! Al vanaf december, na mijn sollicitatie, keek ik hier naar uit. Toen ik hoorde dat ik was uitgekozen als stagiaire was ik so happy dat ik direct heb besloten te verhuizen naar het hartje van Amsterdam. De aankomende maanden zal ik met veel enthousiasme de Fashionchickredactie ondersteunen en meehelpen om jullie te gekke Fashion Finds, fashionnieuws, fashionacties en nog veel meer fashion fabulous things te bezorgen!

Editors choice astrid

Nice to meet YOU

Ik zal mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Astrid, ik ben 20 jaar jong en woon in het Brabantse Tilburg. Ja meiden, jullie lezen het goed, ben een echte brabo chick! Maar, zoals ik al vertelde, zal ik voor mijn stage verhuizen naar Amsterdam. Spannend! Verder studeer ik Communicatie Management in Eindhoven en zit in mijn tweede jaar. Deze opleiding is echt mijn ding en dat wou ik graag combineren met mijn andere echte ‘’ding’’, fashion.

In mijn vrije tijd lees ik graag de Grazia en de Cosmopolitan. Ook modeblogs, fashionnieuws, muziek en lifestyle foto’s inspireren mij. Wanneer ik op internet surf en een leuke blog lees, een leuke afbeeldingen zie of een vet nummer ontdek, dan gaat het bij mij helemaal kriebelen. Vooral als ik aparte en gekke modecreaties tegenkom, hoe gekker hoe beter! Naast school en mode is uitgaan één van de belangrijkste middelen voor mij om te ontspannen. Ik houd er van om leuke party’s te bezoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en natuurlijk lekker los te gaan met mijn vriendinnetjes en een cocktail.

Loved by astrid

Timberland laars women

OTTO

€199,95

Sweater Vera Moda
WELIKEFASHION.COM

€64,95

G-star jeans
ZALANDO

€159,90

Leren broek Apart
OTTO

€134,00

Micheal Kors Watch
JEWELZSHOP

€225,00

Zonnebril Ray Ban

SMARTBUYGLASSES

€164,95

Shoes Kelsi Dagger 
SARENZA

€92,00

Tanktop Hilfiger denim

MEN AT WORK

€39,99

Jacket Paris FAB.

WELIKEFASHION.COM

€299,95

Ik omschrijf mijn stijl als casual en stoer. Ik ben gek op kapotte jeans, spijkershorts, tanktops en oversized watches. Nagels met een kleurtje of een figuurtje zijn voor mij een must. Ook kleine details als accessoires of een schattig tattootje vind ik leuk. Willen jullie weten welke fashionitems ik nog meer leuk vind? Check dan mijn Fashionchickprofiel en volg mij!

liefs, Astrid 

Astrid  Postive thoughts, give positive things

Reageer

  Log in om te reageren
 • Eline 5 jaar geleden

  leuke broeken !

 • Angela 5 jaar geleden

  gaaf dat zij daar stage mag lopen! Dit jaar studeer ik af in de kinderopvang-_- . maar wil hierna een mode opleiding gaan volgen -- ben nog aan het brainstormen wat ik precies wil gaan doen, maar als ik haar blog lees lijkt het me geweldig.

 • Annick 5 jaar geleden

  have fun x

 • Debbie, Stylofax 5 jaar geleden

  Heel veel fun toegewenst!! Enjoy!!

 • Sevim 5 jaar geleden

  wauw die jas en Shoes KElsi Dagger!

 • Miranda 5 jaar geleden

  Welkom!

 • Kiki 5 jaar geleden

  Super die dingen die hier gevonden zijn! Zeker die timberlands. Alleen beetje warm haha.

 • Brittany 5 jaar geleden

  Leuk! veel succes! Ik heb der Timberlands ze zitten heerlijk!

 • Ike 5 jaar geleden

  Welkom en have fun!:)

 • Danielle 5 jaar geleden

  Welkom!!