Editor's choice: Say hello to the new fashionchick!

Zo, daar ben ik dan! Eindelijk is mijn marketingstage bij Fashionchick begonnen. Na een heel leuk sollicitatiegesprek en een week waarin ik in spanning heb gewacht, werd ik gebeld dat ik was aangenomen. Zo leuk! Als 19 jarige ben ik de jongste Fashionchick. Ik studeer, net als heel veel anderen bij Fashionchick gedaan hebben, Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en mag nu in mijn derde jaar aan de slag in het veld. Ik ga mij vanaf nu 5 maanden lang bezighouden met de marketing en ik heb er super veel zin in!

Editor's choice

Winter of toch lente?

De maand januari zit er voor 2013 alweer op. Regen, zon, sneeuw, ijs, hagel, wind, we hebben zo ongeveer alles wel gehad. Het is pas februari, maar laten we optimistisch blijven! Nu het zonnetje hier lekker het kantoor binnen schijnt, krijg ik steeds meer zin in de lente en de zomer. Dit betekent namelijk dat de terrassen weer vol gaan zitten, de kaartverkoop van allerlei festivals weer van start gaat en alle zomerse outfits weer tevoorschijn komen. Het is nu lang genoeg koud geweest, dus ik zeg ' laat maar komen die warmte!'

I like!

Blouse Saint Tropez

FRESH TOO
€46,95

Nagellak KOH 
ZALANDO
€19,95

Heels Timeless 
NELLY
€ 54,95 €37,95

Oorbellen

MY JEWELLERY €12,95

Short TRIXY Jeans

ZALANDO

€ 99,95 €74,95

Blouse Perla Nera 
FASHIONIZE
€39,95

Blouse Tibi 
MY WARDROBE
€324,28

Chubby stick Clinique
BIJENKORF
€18,50

Boots Sendra 
VAN DEN ASSEM
244,95

Gouden moustache ring

TOPVINTAGE
€8,95

Clutch Buddha to Buddha
SELECTED LABELS
€159,95

Jeans Mavi
ZALANDO
€79,95

Mijn stijl is gevarieerd. Zo zal je mij overdag veel zien in een stoere jeans met een mooie blouse en boots eronder, maar in de avonduren trek ik vaak mijn heels en opvallende accessoires uit de kast! Wat mag er volgens jou echt niet ontbreken voordat de lente begint?

liefs, Elise ,